Tohum yatırım destekli hızlandırma programı BulDoZer, girişimcilerin başvurularını bekliyor

Türkiye’nin en büyük satınalma şirketlerinden Zer, teknoloji alanlarında faaliyet gösteren yenilikçi girişimleri kurumsal inovasyon ve girişimcilik programı BulDoZer ile destekleyecek. Girişimler bu programa 11 Eylül 2017 tarihine kadar başvurabilir.

BulDoZer kapsamında girişimler, Zer’in sektörel bilgi ve deneyiminden yararlanarak başta Koç Şirketler Topluluğu şirketleri olmak üzere geniş müşteri ve partner ağına erişim elde edecek. Girişimin seçilmesi aşamasında Zer ile potansiyel işbirliği fırsatı, uygulanabilirlik, takım yetkinliği, pazarı büyüklüğü, ölçeklenebilme potansiyeli, rekabet avantajı gibi kriterler ana değerlendirme kriterleri olacaktır. Bu programda girişimler, Zer ile iş ortağı olma fırsatını yakalayacak.

BulDoZer girişim hızlandırma programına 》şimdi başvurun.

Programın odaklandığı teknoloji alanları: 

  • Büyük Veri / Analitik Servisleri
  • Nesnelerin Interneti Çözümleri
  • Akıllı Lojistik Çözümleri
  • Mobil Teknolojiler
  • Makine Öğrenmesi ve Yapay Zeka Teknolojileri.

BulDoZer girişimcilik programı, girişimcilere neler sağlıyor?

Çekirdek Sermaye Desteği: Programa seçilen girişimlere 10.000 TL çekirdek sermaye desteği.

Zer ile İşbirliği İmkanı: Programı başarıyla bitiren girişimler için Zer ile iş ortağı olma fırsatı.

Yoğun Mentorluk Desteği: Program boyunca alanlarında uzman KWORKS, Zer ve girişimcilik ekosistemi mentorları ile haftalık tematik mentor oturumları.

Temel Girişimcilik Eğitimleri: Program başında girişimlerin Yalın Girişimcilik, Müşteri Geliştirme, İş Modeli Kanvası, En Yalın Ürün ve Yatırımcı sunumu gibi temel girişimcilik yetkinliklerini geliştirmelerini sağlayacak 3 günlük eğitim kampı.

Koç Topluluğu Şirketlerine Erişim: Faaliyet alanları doğrultusunda program girişimleri için ürün veya hizmetlerini Zer aracılığı ile Koç Topluluğu Şirketlerine sunma imkanı.

KWORKS Altyapı Desteklerine Erişim: Program boyunca girişimler için KWORKS ortak çalışma alanı kullanım ve KWORKS etkinliklerine katılım hakkı.

KWORKS LAB Desteklerine Erişim: Program girişimcileri için KWORKSLAB kapsamında sunulan tasarım, kullanıcı deneyimi ve erken aşama prototipleme alanlarındaki destek hizmetlerine erişim.

KWORKS Partner Ağı Desteklerine Erişim: Program girişimcileri için KWORKS iş ortaklarınca sağlanan indirimli/ücretsiz hizmetleri kullanma hakkı.

KWORKS Yatırımcı Ağına Erişim: Program kapsamında işlerini geliştiren girişimler için melek yatırım ağları ve erken aşama yatırım şirketleri ile bir araya gelme fırsatı.

Güncel İçerikler