Servo Kiosk: Plaza ve kampüs gibi alanlarda sağlıklı yemek alabileceğiniz kiosk

StartersHub XO programı girişimlerinden Servo Kiosk, plaza, ofis, üniversite veya yurt gibi alanlarda taze, sağlıklı ve farklı yiyecek çeşitlerine kolaylıkla ulaşma imkanı sunuyor. Servo Kiosk, modern çağın tercihlerine göre yiyecek sunması, pratik satın alma imkanı sağlaması, hem mekan kirası, hem de personel maliyetlerini ciddi derecede düşürmesiyle rakiplerinden ayrılıyor.

Yoğun çalışma temposu içinde herkesin sağlıklı ve keyifli yiyeceği kolayca deneyimlemesini amaçlayan Servo Kiosk, yiyecek sağlayıcıların herhangi bir elemana ihtiyaç duymadan veya mekan kiralamadan pratik bir şekilde satış yapmasını da olanaklı kılıyor. Servo Kiosk’lar, internete kesintisiz olarak bağlı olduğundan satışları online izlemeyi ve aktarılan veriler doğrultusunda da üretimi, dağıtımı ve stok yönetimini planlamayı mümkün kılıyor. İlk prototipini StartersHub’ın 12 Haziran’da gerçekleştirdiği 2. yıl dönümü etkinliğinde kullanıcıların deneyimine sunan Servo Kiosk, akıllı telefon uygulamasıyla müşterilerin ve alışveriş seçimlerinin analiz edilmesini sağlıyor.

Tüketicilere ve üreticilere kolaylık sağlıyor

Sunduğu olanaklar ve sahip olduğu teknolojiyle Servo Kiosk’un Türkiye ve Avrupa pazarında birebir rakibi olmadığını söyleyen Servo Kiosk Kurucu Ortağı Borsa Karsak, “Geleneksel satış kanalları açısından birincil rakibimizin otomatlar olduğu düşünülebilir ama Servo Kiosk ile çok daha fazla sağlıklı ve taze gıda çeşidi satılabiliyor. Böylelikle hem farklı, hem de modern çağın tercihlerine hitap eden bir tüketici deneyimi sunuyor. Restoran ve kafe bütçesi kapsamında değerlendirildiğinde ise hem kira, hem de personel maliyetlerini ciddi derecede düşürüyor.” şeklinde konuştu.

Tüm işlemler telefondan yapılıyor

Servo Kiosk’un aslında hem tüketicilere, hem de üreticilere kolaylıklar sağladığını vurgulayan Bora Karsak, konuyla ilgili şunları ilave etti: “Servo Kiosk yoğun tempolu yaşam tarzı içinde kişilerin, kaliteli, sağlıklı ve taze yiyeceğe minimum eforla ulaşabilmesini sağlıyor. Bunun yanında taze gıda üreticileri personel ve kira giderlerinden tasarruf ederek müşterilerinin bulunduğu, yüksek görünürlüklü noktalarda hızlıca çok sayıda şube açıp satışlarını artırabilecek. Satışlarını ve stok durumunu canlı olarak uzaktan izleyerek üretim ve dağıtım süreçlerini optimize etmek de Servo Kiosk ile kazandıkları bir başka anlamlı avantaj. Bu özellikleri sağlayan tüm teknolojik altyapı desteğini Servo Kiosk olarak biz sağlıyoruz.’’

Kullanıcılar için akıllı telefon uygulamalarını oluşturuyor veya ödeme mekanizmasını mevcut uygulamalarına entegre ediyor. Böylelikle kullanıcıların çalıştıkları veya yaşadıkları yerden menüye mobil olarak erişmesi mümkün hale geliyor. Müşteriler 30 saniyeden kısa bir sürede satın alma işlemi gerçekleştirilebiliyor. Aynı zamanda kredi kartları, üyelik kartları ve mobil uygulama gibi çeşitli kolay ödeme alternatifleri sunuluyor.

Güncel İçerikler