Sanal gerçeklik iç mimari uygulaması Hutch, 10 milyon dolar yatırım aldı

Mobil uygulama üzerinden odanızın fotoğrafını çekip daha sonrasında mobilyaları yine uygulama üzerinden yerleştirerek size odanızı sıfırdan tasarlatarak sanal gerçeklikle de yepyeni bir alışveriş deneyimi kazandıran mobil uygulama Hutch, 10 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım bir gayrimenkul platformu olan Zillow tarafından yapıldı. Daha önceki yatırımlarla beraber toplam 17 milyon dolar yatırım almış oldu.

Birebir olmasa da Türkiye’den mimarlara deneyim yaşatan AR Pandora girişimi örnek olarak gösterilebilir.

Kurucular: Madeline Fraser, Beatrice Fischel-Bock, Lizzie Grover

Hutch, 3 kadın girişimci; Madeline Fraser, Lizzie Grover ve Beatrice Fischel-Bock tarafından 2015 yılında Los Angeles‘ta kuruldu.

Bu uygulama bir iç mimar olmadan sizin odanızı kendi zevkinize göre tasarlamanızı sağlıyor. İç mimarı tamamen ortadan kaldıramayacağını düşünüyoruz. Odanıza basit anlamda bu uygulamayla mobilya döşeyebilirsiniz, halı koyabilirsiniz ancak daha ince ayrıntıları ne kadar yapabilirsiniz kısmı tartışılır. Basit alışverişlerde daha çok kullanılacağını düşünüyoruz. Bir masa veya bir lamba almadan önce odanızla uyumu nasıl bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Bu uygulamanın mimarlar tarafından da kullanılması onlar için bazı basit süreçleri hızlandıracaktır.

Bu yatırımla beraber Zillow Group CEO’su Spencer Rascoff, Hutch’ın yönetim kurulunda yer alacak.

Dünyadan yatırım haberlerini aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler