Yerli mobil ulaşım uygulaması GelGit, İzmir ile faaliyetlerine başladı

Yerli mobil ulaşım uygulaması GelGit, bu yaz İzmir Çeşme’de kullanıcılarıyla buluşuyor.
Tek tuşla hızlı, güvenli, uygun fiyatlı araç çağırma imkanı sunan GelGit, 22 Haziran itibariyle İzmir Havalimanı-Çeşme ile Çeşme ve çevresinde hizmet vermeye başladı. Son model araçlarla yolcularına konforlu bir ulaşım deneyimi yaşatan GelGit ile anında araç çağırmanın yanı sıra önceden araç rezervasyonu yapma özelliği de var. Uber‘e rakip olduğunu da söylemek gerekiyor.

Uygulamayı App Store veya Google Play‘den indirebilirsiniz.

GelGit konforlu ve uygun fiyatlı ulaşımın yanı sıra Çeşme ve çevresindeki mekanlarda özel indirim ve fırsatlar da sunuyor. Türk mühendisleri tarafından tasarlanan GelGit’in Türkçe menüsünün kullanımı oldukça kolay. Anlık araç çağırmak için uygulamayı açıp çağır tuşuna basmak yeterli, en yakın aracı size yönlendiren uygulama yolculuk sonrası ulaşım bedelini kredi kartınızdan çekiyor ve eFatura’nızı adresinize gönderiyor.

GelGit kurucuların uygulamanın, 7 gün 24 saat kullanıcıların hizmetinde olacağını dile getirdi. Rota optimizasyonu ile şoförlerini trafiğe göre yönlendirme özelliği de olan uygulama, şoförlerin trafikte zaman kaybetmesini de engelliyor.

GelGit Tanıtım Toplantısı’nda basın mensupları ile biraraya gelen GelGit CEO’su Austin Kim, GelGit’i Türkiye’de ilk kez İzmirlilerle buluşturmanın gururunu yaşadıklarını belirterek “Türk mühendisler tarafından tasarlanan ve uygulamaya alınan GelGit’i bu yaz ilk kez İzmir Çeşme’de kullanıcılarla buluşturuyoruz. Uygun fiyatlı, güvenli, konforlu ve hızlı bir ulaşım deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirketiz ve tüm müşterilerimize hizmet sonrası E-fatura gönderiyoruz. Amacımız Çeşme’de başlayan organizasyonumuzu önümüzdeki dönem İzmir şehir merkezini de içine alacak şekilde genişletmek” dedi.

Girişimle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler