Kolay İK, yeni yazılımcılarını ücretsiz düzenleyeceği 6 haftalık yazılım kampı ile arıyor

KWORKS Hızlandırma Programı girişiminden Kolay İK, sektör deneyimi olan kişilerin de dahil olacağı 6 hafta sürecek bir yazılım kampı düzenliyor. İKamp’ta, Sadece teknik değil aynı zamanda yazılımcının ufkunu genişletebilecek iş, pazarlama ve girişimcilik ile ilgili konuklar da yer alacak.

İKamp nedir?

2014’te 3 kişiyle kurduğumuz Kolay İK’da bugün harika bir ekiple binlerce şirkete ve on binlerce çalışana hizmet veriyoruz. Türkiye’nin en iyi 10 girişiminden biri seçilen Kolay İK’da ekosistemi değiştirecek ve yepyeni bir yönetim anlayışına sahip bir yapı hayal ediyoruz. Ve şimdi de bu hayalimize yeni ortaklar arıyoruz.

Nasıl bir kamp?

3 Temmuz 2017’de başlayacak ve 6 hafta sürecek bir yazılım kampı düzenliyoruz. Bu kampta sektör uzmanı kişilerin dahil olacağı harika eğitimler verilecek. Sadece teknik değil aynı zamanda yazılımcının ufkunu genişletebilecek iş, pazarlama ve girişimcilik ile ilgili konuklarımız da olacak. Bu deneyime dahil olabilmek için tek ihtiyacın eğitimlere tam zamanlı katılabiliyor olmak.

Neler öğretilecek?

Web uygulamalarını hem frontend hem de backend tarafından detaylı şekilde işleyeceğiz. Anlatılacak tüm pratikler sektör tarafından kullanılan yöntemler doğrultusunda şekillenecek ve farklı projelerde çalışmış uzman kişilerin katılımıyla güçlendirilecek. Keywords: HTML5 & CSS3, Javascript (Angular), PHP (Laravel), NodeJS (Express), CSS (SCSS), PostgreSQL, Redis, MongoDB, Jenkins, Git, Cloud

Sonra ne olacak?

Kampa katılmış herkes yazılım konusundaki kariyerine hızlı bir başlangıç yapmış olacak. Kamp sonrasında yapılacak gerçek bir proje ile kampçıların bir kısmı ekibimize dahil olacak.

Notlar:

  • Başvuranların bilgisayar bilimleri veya ilgili bölümlerde okuyor/okumuş olması zorunlu değildir.
  • Kamp tamamen ücretsizdir.
  • 3 Temmuz – 28 Temmuz 2017 arasında tam zamanlı eğitimler yapılacak, 31 Temmuz – 10 Ağustos 2017 arasında da tam zamanlı proje yapılacaktır. 11 Ağustos 2017’de proje demolarıyla birlikte kamp tamamlanacak ve ateşi taşımaya hak kazanacak kampçılar belirlenecektir.
  • Eğitimler 9:30 – 18:30 saatleri arasında tam zamanlı olarak Beyoğlu ofisimizde gerçekleşecektir ve devamlılık zorunludur.

Bu bağlantıdan İKamp’a başvurabilirsiniz.

Güncel İçerikler