Microsoft Pix ile iPhone fotoğraflarınızı sanat eseri haline getirin

Microsoft, Prisma ve diğer uygulamalara rakip olacak fotoğraf düzenleme uygulaması olan  Microsoft Pix uygulaması  için yeni bir güncelleme yayınladı. Uygulama renk, pozlama ve diğer değişkenler üzerinden işlemler yaparak iPhone fotoğraflarınızı geliştirmeyi hedeflemekte.Microsoft Pix sayesinde fotoğraflarınız ile hem eğlenip hem de onları sanatsal hale dönüştürebileceksiniz.

Uygulama şu anda birbirinden farklı 11 özellik içermekte. Ancak önümüzdeki haftalarda daha fazlasının ekleneceği belirtildi.

Fotoğraflarınız ile işiniz tamamlandığında Prisma uygulamasında olduğu gibi fotoğrafınızı çerçeveleyebilir, kırpabilir veya sosyal paylaşım ağlarında paylaşabilirsiniz.

Microsoft, bu yeni güncellemenin Asya araştırma laboratuvarı ve Skype işbirliği içerisinde gerçekleştirildiğini belirtti.

Microsoft’un Redmond’daki araştırma organizasyonu olan Computational Photography Group’daki ana program yöneticisi Josh Weisberg, “Bu gibi uygulamaların eğlenceli olması gerekli” açıklamasında bulundu.

Ayrıca dikkat etmeniz gereken nokta, bu yeni özelliklerin telefonunuzun veri tabanına girmeden veya telefonunuzun çevrimdışı olduğu sürede kullanılabilecek olmasıdır. Bunun nedeni, Pix’in hesaplamalarını doğrudan kendi cihazında çalıştırmasıdır yani buluta erişmesine gerek kalmaz.

Uygulama, App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

Güncel İçerikler