TagPay, mağazalarda ödemelerinizi kolayca mobil olarak yapmanızı sağlıyor

Türkiye’nin yeni mobil cüzdan ve ödeme sistemi TagPay, fiziksel kredi kartı taşıma ihtiyacını tamamen ortadan kaldırıyor ve kullanıcısına çok daha kolay ve hızlı ödeme deneyimi kazandırıyor. Alışveriş yapılan mağazada en yüksek avantaj sunan kartı otomatik olarak gösteren TagPay, markaların sunduğu sadakat programlarından faydalanmayı da kolay hale getiriyor. Kasada bekleme süresini yüzde 60 oranın azaltmayı hedefliyor.

Henüz prototip aşamasındayken StartersHub‘dan çekirdek yatırım alan TagPay, fikir sürecindeyken de TEB İcat Çıkar yarışmasında finale kalmayı başarmıştı. Ayrıca Keiretsu Forum Türkiye‘den yatırım alan Taglette tarafından geliştiriliyor. NFC ya da bluetooth teknoljoilerini kullanmadan, herhangi bir akıllı telefonla işleminizi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Uygulama içerisinde; puan biriktirme, özel indirim kazanma ve biriktirilen puanları alışverişte harcama gibi sadakat programları da mevcut.

Tüm işlemler telefondan yapılıyor

StartersHub XO programı girişimi olan Taglette, TagPay uygulaması ile birlikte kullanıcılar tüm işlemleri saniyeler içinde telefonları üzerinden gerçekleştirebiliyor. Kayıtlı kredi kartları arasında, o mağazada en çok indirim ve puan kazandıran hangisiyse otomatik olarak öne çıktığı için TagPay, kullanıcısına ekstradan para da kazandırıyor. Birden fazla kredi kartı kullananlar için güzel bir model olarak görünüyor. Üstelik telefon üzerinden, taksit seçenekleri arasında tercih yapmak da mümkün hale geliyor.

Mehmet İmrak – Taglette kurucusu

Taglette kurucusu ve CEO’su Mehmet İmrak, aldığımız bilgiye göre TagPay’i geliştirirken, tüm akıllı telefonlarda çalışacak bir uygulama yapmayı hedeflediğini söyledi.

StartersHub’ın da mentorluk desteği sayesinde ürün geliştirme süreçlerini çok daha hızlı ve akıllı bir şekilde yürütme imkanına kavuştuklarını da sözlerine ekledi.

Girişimle ilgili gelişmeleri aktarmaya devame edeceğiz.

Güncel İçerikler