Keiretsu Forum, globale açılmak isteyen girişimlerin başvurularını bekliyor

Keiretsu Forum son olarak açılan yeni ofisleri ile Türk girişimcilere yeni yatırım fırsatları sunuyor. Tokyo, Seul, Dubai, Stockholm, Paris, Mumbai ve Jakarta’daki melek yatırımcılar Türkiye’den globale açılmak isteyen girişimcilerin başvurularını bekliyorlar.

Girişimciler, yatırım arayışına Keiretsu Forum web sitesi üzerinden online başvuru yaparak başlar. Ön değerlendirmede başarılı bulunan girişimler, Girişim Tarama Toplantısı (GTT) adı verilen toplantıya davet edilir. İlk jüri olan Girişim Tarama Toplantısında, Keiretsu Forum Türkiye Yönetim Kurulu Üyelerine ve melek yatırımcılarına sunum yaparlar. Sunumlar sonrasında başarılı bulunan girişimler büyük gün olan Girişimci – Yatırımcı Buluşmasına (Yatırımcı Forum Toplantısı) katılmaya hak kazanırlar.

Keiretsu Forum, 2000 yılında San Francisco’da kurulmuş dünyanın en büyük melek yatırımcı ağıdır. Şu ana kadar 1000’e yakın startup’a 800 milyon dolardan fazla melek yatırım alması konusunda aracılık etmiştir. Keiretsu Forum’un şu an 3 kıtada 51 ofisi bulunmaktadır. 2012 yılından beri aktif olarak çalışan Keiretsu Forum Türkiye ofisi kurulduğu günden itibaren 22 girişime 24 turda 34 milyon TL’lik bir melek yatırımın yapılmasına aracılık etmiştir. Keiretsu Forum sahip olduğu güçlü yatırımcı portföyü ile süreçlerine dahil olmuş girişimlerin farklı ülke ve ofislerdeki melek yatırımcılardan yatırım almasına aracılık etmektedir.

Girişimciler bu programdan ne kazanacak?

  • Seçkin bir yatırımcı kitlesinden yatırım ve mentorluk alma fırsatı
  • Uluslararası şubelere tanıtılma fırsat
  • Global fonlara ve kaynaklara erişebilme
  • Her sektörden girişimcinin başvurabilecekleri bir ağ olması
  • Silikon Vadisi’ndeki en iyi uygulamaları inceleyebilme
  • Kanıtlanmış, etik yatırım süreci
  • Eğitim programları ve mentorluk

Başvurunuzu bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler