Lala, Lideno’yu bünyesine katarak 180 bin kullanıcıya ulaştı

Ekim ayında BIC Angels’tan aldığı yatırımla kendine yeni hedefler belirleyen Lala Eğitim, geliştirdiği yeni ürün ve hizmetler ile öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim kurumlarına değer katmaya devam ediyor.

Eğitim sektörünün yenilikçi markası Lala Eğitim yoğun bir çalışma temposu içerisinde emin adımlarla ilerliyor. Bünyesine kattığı Lideno uygulaması, yeni ücretsiz deneme sınavı modülü, öğretmenler ve eğitim kurumları için hazırladığı Luna kurumsal uygulamasıyla daha fazla kullanıcıya ulaşan Lala Eğitim aynı zamanda bir öğrencinin üniversiteye hazırlanma sürecinde ihtiyacı olan tüm araçları ücretsiz sağlayarak büyük bir fayda sunuyor.

Tüm lise öğrencilerinin erişimine açık ders notları

Tüm lise öğrencilerinin ders notlarına ücretsiz bir şekilde ve rahatlıkla ulaşabildiği mobil uygulama Lideno uygulamasını bünyesine katarak “Lala Lideno” ismiyle Playstore ve Appstore’da kullanıcıların hizmetine sunan Lala Eğitim, bu birliktelikle 180 bin kullanıcıya ulaşmış oldu.

Türkiye’nin her yerinden ücretsiz deneme sınavına katılım kolaylığı

Lala’ya eklenen en yeni özelliklerden biri olan “Deneme Sınavı Modülü” ile Türkiye’nin her yerinden üniversite sınavına hazırlananlar ücretsiz deneme sınavını çözebilecek. Sınava katılanlar Türkiye’deki, bulunduğu il, ilçe ve okuldaki sıralamasını görebilecek ve sınav sonuçları ile ilgili detaylı raporlara ulaşabilecek.

Güncel İçerikler