1 Milyon TL’lik yeni yatırım alan Kolay Randevu, Ankara’ya açıldı

2015 yılı başında kurulan ve kısa sürede güzellik sektörüne online randevu sistemini getirmesiyle devrim yaparak ezberleri bozan Kolay Randevu, Kasım 2016’da yatırım aldığı mevcut yatırımcıları Altay Tınar, Joachim Behrendt, Ömer Erkmen, BIC Angels, Enern, Miton ve Protos‘tan 2. yatırım turunun devamı niteliğinde, 1 milyon TL’lik yeni yatırım aldı. Bu yatırımla birlikte Ankara’da da hizmet vermeye başladı.

Uğur Çivi “İlk hedefimiz İstanbul’daki başarımızı Ankara’da da göstermek”

Kolay Randevu kurucu ortağı Uğur Çivi, İstanbul’da faaliyete başlamalarından bu yana geçen yaklaşık 2 senelik sürede aylık 30.000 randevu barajını aştıklarını belirterek, sıradaki hedefin bu başarıyı Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin diğer büyük illerine de taşımak olduğunu da söylerek cümlelerine şöyle devam etti; “İstanbul’lu güzellik işletmeleri ve son kullanıcılar bizi çok sevdi. Bir süredir diğer şehirlerde de hizmet vermeye başlamamız konusunda üzerimizde tatlı bir baskı vardı. Aldığımız yeni yatırımla birlikte açılımımıza Ankara ile başladık. Sırada ise İzmir var.” dedi.

Kolay Randevu üzerinden randevu alınabilen salonların arasında Mehmet Tatlı, MOS, Ali Gür, Bayram Bal gibi zincir güzellik işletmelerinin yanı sıra ünlülerin uğrak noktası olan Muammer Yaprakgül, Sabit Akkaya, Adem Terzi gibi bir çok marka salon da bulunuyor.

Restoranların, Çiçekçilerin, Doktorların ardından Güzellik İşletmeleri de İnternette!

Uğur Çivi, Türkiye’de sayıları 100.000’i aşan kuaför, berber, güzellik salonu, manikür salonu vb. güzellik işletmesi bulunduğunu belirterek, şimdiye kadar farklı girişimlerin başarılı çabalarıyla restoranlar, doktorlar, çiçekçiler, taksiciler gibi farklı sektörlerden işletmelerin işlerini internete taşıyarak yeni çağa ayak uydurmak konusunda öncü olduklarını belirterek, güzellik sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin de bu yola girmesinde geç bile kalındığını belirtti.

Güzellik işletmeleri dijitalleşme sürecinde her ne kadar yarışa geç başlamış da olsalar, Kolay Randevu sayesinde güzellik sektörünün bayrağı kısa sürede eline alacağı konusunda emin olduklarını belirten Çivi, henüz birkaç yıl öncesine kadar neredeyse tamamen geleneksel yöntemlerle işlerin yürüdüğü sektörde önümüzdeki yıllarda köklü ve büyük bir değişime önayak olmayı misyon edindiklerini iletti.

Yerli ve yabancı yatırımcıların güveni artarak devam ediyor

Daha önce Türkiye’den Altay Tınar, Ömer Erkmen ve Joachim Behrendt öncülüğünde BIC Angels yatırımcılarından ve Çek Cumhuriyeti merkezli VC (Yatırım Fonu)’ler Enern ve Miton ile Polonya merkezli Protos’tan toplamda 2 milyon Türk Lirası yatırım alan Kolay Randevu, son yatırım ile birlikte aldığı toplam yatırım tutarını 3 milyon Türk Lirası’na çıkarttı.

Çivi, Türkiye’nin özellikle 2016 yılında içinden geçtiği zorlu dönemde yerli yatırımcılar dahi daha dikkatli davranmaya çalışırken, yerli yatırımcılarına ek olarak 2 farklı ülkeden 3 VC’yi Kolay Randevu’ya, dolayısıyla da Türkiye’ye yatırım yapmaya ikna ederken gösterdikleri başarıyı, geçen sürede ortaya koydukları hızlı büyüme ile birlikte taçlandırdıklarını ve mevcut yatırımcıların Kolay Randevu’ya olan inancının son yatırımla birlikte daha da perçinlendiğinin göründüğünü belirtti.

Doğu Avrupa pazarındaki liderliğini sağlamlaştırıyor

2016 yılında Polonya’nın en büyük online güzellik randevu platformu Lavito ile aynı çatı altında birleşerek bu alanda Doğu Avrupa’nın en büyük oyuncusu haline geldiklerini hatırlatan Uğur Çivi, hem Kolay Randevu’nun hem de Lavito’nun ülkelerinde gösterdiği hızlı büyümeyle birlikte Doğu Avrupa pazarındaki liderliklerini daha da sağlamlaştırdıklarını belirtti.

Kolay Randevu ile daha önce gerçekleştirdiğimiz röportaj

Güncel İçerikler