Akıllı giriş sistemi Onlock’la tüm kapılar akıllanacak

Ev güvenliğini artırarak geleneksel kilitlerden çok daha pratik kullanım sağlayan Onlock, kapıları akıllandırmak üzere yola çıktı. Fiziksel anahtar taşıma ihtiyacını ortadan kaldıran Onlock sa-yesinde kilitleme ve açma işlemleri online sağlanacak. Onlock’la dünyanın herhangi bir yerindeyken kapınızı açmak ve kapatmak mümkün olacak.

Dört kurucu ortak Dinçer Sözütok, Gökhan Tekir, İsmail Baysal ve Çağrı Mehmet Çalış tarafından kurulan girişim, Geçtiğimiz ay başlayan StartersHub XO hızlandırma programına katılan 15 girişimden biri olmaya hak kazandı.

Ev anahtarını düzenli olarak başkasına (bakıcı, temizlikçi, emlakçı, kısa süreli kiracı vb.) vermek durumunda olanlar için oldukça pratik bir kullanım su-nacak olan Onlock ile tüm güvenlik endişeleri tarihe karışacak. Geçici olarak başkasına verdiği anahtarının kopyalanmış olması riskinden veya eve izinsiz girilmesinden endişe edenler için benzersiz bir çözüm olan Onlock sayesinde dünyanın neresinde olursanız olun, uygulama veya web sitesi üzerinden kapı-nızı kontrol edebileceksiniz.

Onlock her kapıya uyumludur ve kolayca çalışır

Herhangi bir ev kapısına kolayca monte edilebilen Onlock’un kullanımı da son derece pratik. Kurulum için bir servise ihtiyaç da yok. Onlock’u satın alıp monte etmek için hiçbir ekstra teknik beceriye sahip olmak gerekmiyor. Sistemi kullan-mak da son derece kolay. Onlock mobil uygulaması ve web arayüzü üzerinden güvenli kullanıcı girişi yaptıktan sonra, önceden tanımlanmış olan Onlock ile kilidinizi açabilecek ve kilitleyebileceksiniz.

Kurucular Airbnb uygulamasını kullanırken ilham aldılar

Onlock’u tasarlayan ve hayata geçirmek üzere harekete geçen ekibin üyeleri, uluslararası kısa dönemli ev kiralama platformu Airbnb’den kiraladıkları evin anahtarını teslim alırken yaşadıkları zahmet üzerine bu fikre ulaşıyor. Anahtar teslim sürecinin oldukça uzun ve zorlayıcı olduğunu fark eden Onlock kurucula-rı, bu süreci pratikleştirecek bir kilit sistemi yapmaya karar veriyorlar ve Onlock akıllı kilit sistemi ortaya çıkıyor.

Onlock, 1 Eylül 2017’de ticari kullanıma sunulmaya başlayacak. Girişimle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler