Migros, geçen yıl faaliyetlerini durduran Tazedirekt’i yeniden hayata geçiriyor

Geçen yıl faaliyetlerini bir anda durduran Tazedirekt.com, Migros’un satın almasından sonra yeniden aktif hale geliyor. Bu haber şimdiden eski müşterilerine duyurulmaya başlandı ve reklam çalışmaları da başlatılmış durumda. 21 Mart Salı açılış tarihi olarak belirtildi.

Tazedirekt, müşterilerin sağlıklı gıdaya ulaşmasını sağlayan bir girişimdir. Hasan Aslanoba tarafından 2014 yılında kuruldu. Kapanmasının ardından Migros tarafından satın alındı. Migros, Tazedirekt’i kendi gücünü kullanarak yeniden açmaya karar verdi. İlk etapta İstanbul için müşteriler faydalanabilecek.

Tazedirekt.com Mesajı

“2014 yılında bir hayalden yola çıkarak kurulan Tazedirekt’in bugün sizlere tekrar açılacağının haberini vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Özlediğiniz ve keyifle tüketeceğiniz lezzetler ile sizi tekrar buluşturacağımız için çok heyecanlıyız.

Sizler de bizim heyecanımızı paylaşıp kaldığımız yerden beraber yürümek isterseniz, aşağıdaki formu doldurarak yenilenen Tazedirekt’e üye olabilirsiniz. Sizi de aramızda görmekten çok mutlu oluruz! Tazedirekt’in ilk etapta sadece İstanbul içi hizmet vereceğini, dönem içerisinde gelecek taleplerin özenle değerlendirileceğini belirtmek isteriz.

Sizlere daha iyi bir Tazedirekt deneyimi sunmak için canla başla çalışmaya devam edeceğimize söz veriyoruz.

21 Mart Salı günü görüşmek üzere,

Tazedirekt Ekibi”

Güncel İçerikler