UberPITCH ile Uber aracında yatırımcıya sunum yapman için son başvuru 18 Mart!

Sıradaki büyük fikrin sende olduğunu düşünüyorsan kemerlerini bağla! 22 Mart’ta Uber uygulaması üzerinden çağrılabilecek UberPITCH ile, girişimciler fikirlerini sunabilecekleri Galata Business Angels ve Girişimcilik Vakfı ağındaki yatırımcılar ile buluşacak. UberPITCH, fikir aşamasından ürün aşamasına kadar bir girişimi olan ve fikrini 15 dakikada UberPITCH aracında bir yatırımcıya anlatmak isteyen herkes başvurabilir. Bu model Türkiye’de ilk defa uygulanacak. Daha öncesinde yurt dışı örneklerini araştırabilirsiniz.

Yatırımcılara karşı UberPITCH çağırarak nasıl sunum yapacaksın?

18 Mart 2017 gün sonuna kadar buradan başvurunu yap,

Başvurmak için bu bağlantıyı ziyaret edin. Son başvuru 18 Mart!

> Eğer seçilirsen 20 Mart 2017 tarihinde, UberPITCH çağırma hakkının Uber hesabına tanımlandığı ile ilgili bir tebrik e-mail’ı alacaksın,

>  22 Mart 2017 günü saat 13:00-16:00 arası Uber uygulamasını aç ve bir UberPITCH çağır,

> Bir araçla eşleşirsen, içinde yatırımcı olan bir uberXL aracı bulunduğun konuma gelecek ve seni alacak. Araçta yatırımcıya fikrini sunmak için 7 dakika, ve onların geri bildirimlerini almak için 7 dakika olmak üzere toplam 14 dakika süren olacak.

> UberPITCH yolculukları ücretsizdir ve başladığı noktada bitecektir.

Kazanan girişimler aynı gün 16:00 – 18:00 arası Kolektif House Levent’te gerçekleşecek olan UberPITCH etkinliğinde duyurulacak ve ödüllerini alacaklar.

Güncel İçerikler