Endless Group, yurtdışı eğitim danışmanlığında büyümeye hızla devam ediyor

Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, 2004 yılında Bursa’da kurulmuştur. Kısa süre sonra merkezini İstanbul’a taşıyan Endless Abroad, 2006 yılında hizmet kalitesini artırmak ve büyüme ivmesini hızlandırmak amacıyla Londra şubesini faaliyete geçirmiştir. Eğitim altyapısını yurt dışında tamamlamış olan kurucuları ve çalışanlarıyla kısa sürede adından sıkça söz ettiren Endless Abroad, geliştirdiği özel programlar ve kampanyalar sayesinde sektördeki birçok yeniliğin öncülüğünü yapmıştır.

13 sene içerisinde yaklaşık 9000 kişinin eğitim, kariyer ve dil geliştirme amaçlı yurt dışı seyahatlerinde kolaylaştırıcı rol üstlenen Endless, gerek organizasyonel gerek ise operasyonel faaliyetlerde çizdiği rota doğrultusunda başarıyla ilerlemektedir.

Endless Group olarak büyümeye hızla devam eden şirket Yurtdışı Eğitim Sektörü öncülerinden Endless Abroad markası yanında, Online fuar hizmetleri Endless Fairs, Online Dil Okulu hizmetleri Endaca ,Organizasyon ve Liderlik hizmetleri Endless Campus ve yeni markası olan dijital ajans Endigitals ile Londra, İstanbul-Kadıköy, İstanbul–Bakırköy, Ankara, İzmir, Denizli, Antalya ve Alanya’da projelerine devam etmekte.

Güncel İçerikler