Paraşüt uygulaması ile artık cepten fatura kesebileceksiniz

En güncel Android ve iOS sürümü ile Paraşüt, Türkiye’nin cepten e-fatura oluşturup gönderebilen ilk mobil uygulaması oldu. 2016 Kasım’da 500 Startups ve Diffusion’dan yatırım almıştı ve geçtiğmiz günlerde Türkiye’nin en başarılı girişimlerinin yer aldığı Startup 100 Listesi‘ne girebilmeyi başardı. Gelen yatırımları çok iyi değerlendiren Paraşüt, yeni özellikleri üzerinde hız kesmeden çalışıyor.

Müşterinize gittiniz, satış yaptınız. Ve anında fatura kesmeniz lazım! Bunun için yanınızda koçan taşımak ya da ofise dönmek yerine, faturanızı mobil cihazınızdan hemen orada kesip faturayı anında müşterinize ulaştırabiliyorsunuz.

Paraşüt’le nerede olursanız olun, akıllı telefon veya tabletten e-faturanızı oluşturup anında müşterinize ulaştırabilirsiniz.Her yerden fatura kesip göndermek için siz de Paraşüt’le e-faturaya geçin.

Üstelik, Paraşüt’te e-fatura kullanıcısı olmak tamamen ücretsiz. Özel entegratörlerin aksine, Paraşüt’te herhangi bir başvuru, entegrasyon veya aktivasyon ücreti yoktur; program kurulum gerektirmiyor.

Mobilden e-fatura göndermek – kısa versiyon from Paraşüt on Vimeo.

Güncel İçerikler