3. dalga kahveci müdavimleri için kahve çekirdeği satan yeni girişim tazekahve.co

3. dalga kahvecilik ve bu tarzda kafelerin çoğalmasıyla günümüzün önemli bir parçası olan kahve hakkında artık daha çok şey biliyoruz. En azından iyi kahve ve kötü kahveyi ayırt edebiliyoruz ve bu konuda çok seçiciyiz. tazekahve.co, evinizde de iyi kahve içmeyi mümkün kılmak istiyor ve bunu eğlenceli modelleriyle bizlere sunuyor.

En başta demleme yöntemlerine göre ayrışan modeller, kendi içinde çeşitlenebiliyor. Mesela evinde genelde French Press’le kahve demleyenler Mösyö modelini tercih edebilirler. Kahvelerin yöreleri ve tadım notalarıyla ilgili bilgileri de sitede bulabiliyorsunuz. Şimdilik siteyi minimal tutan tazekahve.co kurucuları, özel gün ve dönemlerde yeni ürünler ve aksesuarlar ekleyerek büyümeyi hedefliyorlar. Mesela Aralık ayı döneminde satışa çıkarılan Rudolph – Christmas Blend şu anda mevcut değil.

tazekahve.co kurucularından Dilhan Şener: “Kahve ve özellikle nitelikli kahve çok yükselen bir trend, bunu her köşebaşında açılan butik 3. dalga kahvecilerden de anlayabiliyoruz. Rekabet de bu noktada başlıyor aslında. tazekahve.co bir kafe olmasa da, adını çok fazla duyurmuş öncü kafelerin internetten kendi çekirdeklerini satmaya başlamasından dolayı onlara rakip bir platform.

Kendi sermayeleri ile kurulan tazekahve.co, şimdiye kadar 4000’e yakın tekil ziyaretçi alan tazekahve.co ‘nun hedefi günlük sipariş sayılarını ve ürün çeşitliliğini arttırmak. Hızlı kargo ve iyi müşteri deneyimiyle kendini ayrıştırmak isteyen tazekahve.co’yu denemek isteyenler ilk siparişte %10 indirimden yararlanabilirler.

Hikayemiz

Kahvenin günlük hayatınızda ne kadar önemli bir yer tuttuğunu biliyoruz. Bizim için de aynısı geçerli. Okulda ve işte kötü kahve içmekten bıktık. 3. dalga kahvecilikle butik kafelerde kendimizi bulduk ve açıkçası şımardık. Her an iyi kahve içmek hakkımız olduğundan bu işe bir el atalım dedik.

Demleme yöntemlerine göre özenle seçtiğimiz çekirdeklerden kendi modellerimizi oluşturduk. Mesela French Press’inden vazgeçemeyenler Mösyö içsin istedik. Filtre kahvesiz güne başlayamayanlara Buenos Dias, Espresso makinasıyla harikalar yaratanlara Nostresso, Türk Kahvesinin muhabbetine doyamayanlara Gıybet, son olarak ailemizin yeni üyesi yine filtre kahve sevenler için olan Organik. Ama bunun yanında farklı çeşitler denemek isteyenlere de dönem dönem yeni yöreler eklemeye söz verdik.

Haftalık taze kavrulmuş kahvelerimizi sizin siparişiniz üzerine öğütüyoruz ve paketliyoruz. Kahvelerimizi haftalık kavurmamızın sebebi sipariş verdiğinizde içime hazır olması içindir. Kahve çekirdekleri kavrulduktan sonra 5-6 gün dinlendirilmelidir. Bu süreden sonra ve 2 ay içerisinde tükettiğinizde kahveden en yoğun tadı alabilirsiniz. Aynı gün kargoya veriyoruz ve siz kahvesiz kalmayın diye size en geç ertesi gün ulaştırıyoruz.

Güncel İçerikler