Insider, 500 Startups’tan yatırım aldı

Türkiye’nin hızlı büyüyen girişimlerinden Insider, 500 Startups’tan yatırım aldı. Bu yatırımla beraber yurt dışındaki büyümesini hızlandıracak. Insider 4 ay önce önce 2,2 milyon dolarlık Seri A yatırımı almıştı. 500 Startups Türkiye’deki girişimlere yatırımlar yapmaya devam ediyor. Yatırım miktarıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Insider, pazarlama uzmanlarının veri odaklı aksiyonlar almalarını sağlıyan ve dijital müşteri deneyimi sunan bir platformdur. 500 Startups, ABD merkezli bir program olduğundan Insider’ın da bu pazara açılmasını desteklemesi bekleniyor. Şu anda 10 Ülkede 130 çalışanla faaliyetlerini sürdürüyor.

Insider; Hande Çilingir, Mehmet Sinan Toktay, Arda Köterin, Serhat Soyuerel ve Okan Yedibela tarafından kuruldu. 2014 yılında Endeavor girişimleri arasına seçildi. Müşterileri arasında Singapore Airlines, Toyota, UNIQLO, Lenovo ve CNN gibi markalar bulunuyor.

Ocak Ayı yeni bitmişken Türkiye’de 9. yatırım haberini duyduğumuz 2017 yılının da iyi geçmesini bekliyoruz. Biz de girişimleri yakından takip edip, olup bitenlerle alakalı sizi her konuda bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Güncel İçerikler