2016 yılı Gittigidiyor teknoloji yıldızları oylaması Poltio’da devam ediyor

GittiGidiyor’un Timur Sırt, Erdal Kaplanseren, Mahmut Saral ve Necdet Çalışkan’ın jüriliğinde sosyal anket platformu Poltio üzerinden gerçekleştirdiği “2016’nın Teknoloji Yıldızları” oylaması devam ediyor. 15 Şubat’a kadar sürecek oylama sonucunda halkın seçimiyle teknolojinin beğenilen yıldız ürünleri ortaya çıkacak.

GittiGidiyor ve Poltio işbirliğiyle hayata geçirilen anketin soruları, başarılı teknoloji editörleri Timur Sırt, Erdal Kaplanseren, Mahmut Saral ve Necdet Çalışkan’ın liderliğinde hazırlandı. 2016’nın teknoloji yıldızları halkın vereceği cevaplara göre belirlenecek.

Teknolojinin Yıldızları oylaması 15 Şubat’a kadar sürecek. Farklı kategorileri kapsayan bir liste üzerinden yapılacak oylama sonucunda katılımcılar tarafından en çok oylanan ürünler 17 Şubat 2017 tarihinde gerçekleştirilecek ve GittiGidiyor’un sosyal medya hesaplarından duyurulacak canlı yayın ile açıklanacak.

Poltio, istediğiniz konuda ve yapıda sorular oluşturup, Poltio ziyaretçileri ile paylaşabildiğiniz ya da başkaları tarafından paylaşılan sorulara yanıtlar verebildiğiniz bir “sosyal röportaj” platformu. Poltio soru motoru aracılığı ile istediğiniz yapıda çoktan seçmeli soruyu, hızlı ve keyifli bir şekilde oluşturabilir ve Poltio’da paylaşmaya ek olarak Facebook ve Twitter hesaplarınız üzerinden takipçileriniz ile de paylaşabilirsiniz. Poltio 2015 Ekim ayından beri Garanti Partners hızlandırma programı üyesidir.

Oylama yapılacak kategoriler: Yılın bilgisayarı, en iyi oyun bilgisayarı, en iyi tablet, yılın telefonu, en iyi ekonomik akıllı telefon, en yenilikçi telefon, en iyi aksiyon kamera, en iyi oyun konsolu, yılın televizyonu, en yenilikçi televizyon, en iyi ekonomik televizyon, en akıllı saat, en iyi akıllı bileklik, en iyi kulaklık.

Herkese açık olan ve katılım için kayıt gerektirmeyen ankette oy kullanmak isteyenlerin  http://www.gittigidiyor.com/teknolojinin-yildizlari sayfasını ziyaret edip “Teste Başla” butonuna tıklaması yeterli.

Güncel İçerikler