Lala ile Nescafe işbirliği öğrencilerden tam not aldı

Sizlere daha önce yatırım haberini duyurduğumuz üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere eğitimlerinde destek olan Lala Eğitim, Nescafe’yle birlikte başarılı bir pazarlama kampanyasına imza attı.

Mobil uygulama içinde öğrencilerin katılabildiği farklı sınıflar barındıran Lala, Nescafe özel bir sınıf açtı ve sınıfa dahil olup her hafta en fazla soru çözen 10 öğrenciye Lala & Nescafe kutusu yolladı.

İçinde sınava hazırlık kitabı, Nescafe kırmızı mug, Lala kurşun kalemi ve 10 Nescafe 3ü1 arada bulunan kutuda öğrenciler bir de Lala ekibi tarafından isimlerine özel olarak el yazısıyla hazırlanan bir mektup buldular.

Kampanya öncesinde ya da kampanya sırasında, uygulama içinde ve sosyal mecralarda 100.000’den fazla erişim sağlanan bu kampanyada, evlerine kutu yollanan öğrenciler duygularını sosyal medyadan da paylaşmaktan çekinmediler.

Lala Eğitimi, Nescafe ile yaptığı bu başarılı kampanyadan ötürü tebrik ederiz. Yakında yeni haberler duymak temennisiyle bu zorlu girişimcilik serüveninde başarılar dileriz.

Öğrencilerin twitter’da tepkisi;

Güncel İçerikler