22 Aralık’ta Ankara’da düzenlenecek Türkiye Teknoloji Buluşmaları’na davetlisiniz

Turkcell Ana Sponsorluğunda, TOBB ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları bu kez Ankara TOBB Konferans Salonu’nda 22 Aralık 2016’ da Gümrük Bakanımız Sn. Bülent Tüfenkçi ve TOBB / Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşecek. Toplamda 22 konuşmacının yer alacağı bu özel günü kaçırmayın.

Gün geçtikçe sahnesi ve destekçileri genişleyen, iş dünyasının teknolojik gereksinimlerini masaya yatıran, gündem yaratan teknolojik girişimciliğin farkındalığını yaratan, KOBİ’ler ve Girişimcilerin yoğun ilgisini çeken buluşmalar TOBB ev sahipliğinde gerçekleşecek. Teknolojinin ve internet tabanlı iş modellerinin öne çıktığı sunumlarda; girişimcilik, eticaret ve iletişim teknolojilerindeki yenilikler sahnede olacak. Bu özel güne girişim odaklı her şirket davetlidir.

KOBİ’lerimizin internetin gücünden maksimum oranda faydalanması, işlerini dijital dünyaya tam ve eşzamanlı entegre etmesi için alanında en iyileri sahnesinde ağırlayacak olan etkinlikler zinciri yine binlerce konuğu bir araya getirecek.

“Türkiye Teknoloji Buluşmaları” nın Ana Sponsoru bu yılda TURKCELL olurken, Gittigidiyor.com platin sponsor oldu. TEB, Sefamerve.com, Ticimax Eticaret Sistemleri, F.I.T Solutions, DoraBase, Ayen Software, Pegasus Havayolları, YOLO, Cimri.com, Emarsys, Kariyer.net, Milliyet.com.tr, Fotometrik360, Pepakura Digital, AjansTR, CYF Fuarcılık ve OevBuev.com ise diğer sponsor firmalardan bazıları. Endeavour tarafından da desteklenen etkinlikler zinciri, bu yıl TOBB himayesinde gerçekleşiyor.

Bu kapsamda işine teknolojinin gücünü entegre etmek isteyen her girişim ruhlu işletme temsilcileri konferansa davetli. http://www.teknolojibulusmalari.com/ adresinden ücretsiz kayıt yaptırabilirler.

Güncel İçerikler