VI. Kristal Ağaç Ödülleri, 24 Aralık’ta ODTÜ’de sahiplerini buluyor

ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Kristal Ağaç Ödülleri”nin 6.sı 24 Aralık Cumartesi günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Üniversitelerde ve ülkemizde girişimciliği yaygınlaştırmak ve geliştirmek adına ODTÜ Genç Girişimciler Topluluğu üyeleri tarafından hazırlanan ve kapalı oylamaya sunulan anket sonucu  14 farklı sektörde belirlenen kişi, kurum ve kuruluşlara “Yılın Girişimcisi” ödülü verilecek.

odtu-ggt-kristal-agacODTÜ GGT, hayatın her alanında yapıcı ve yaratıcı çözümler üreten, fark yaratacak bir vizyona sahip her insanı girişimci olarak tanımlıyor. Bu yüzden ODTÜ GGT’nin vizyonu, ODTÜ’de öğrencilerin girişimcilik ruhunu uyandırmak ve girişimciliğin, ülkemizin genç istihdamı sorununu çözebilecek bir araç olduğu konusunda farkındalık yaratmak.

“VI. Kristal Ağaç Ödülleri” Etkinlik Programı

24 Aralık 2016 Cumartesi

  • 17:00-19:00 Meet-Up Etkinliği
  • 19:00-20:00 Açılış Töreni ve Konuşmacılar
  • 20:00-22:00 Ödül Töreni Ve Kapanış

Unutmayın, “VI. Kristal Ağaç Ödülleri”, 24 Aralık Cumartesi günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi Kemal Kurdaş Salonu’nda gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi edinmek isterseniz www.odtuggt.org web adresini ziyaret edebilirsiniz.

Güncel İçerikler