İTÜ Çekirdek Big Bang 2016 gününe merhaba

İTÜ Çekirdek Big Bang 2016 için artık saatler kaldı. 20 girişim sahneye çıkacak, sunumlarını gerçekleştirecek ve 3 Milyon TL’ye yakın ödül bu girişimlere dağıtılacak. İTÜ Çekirdek bu sene toplamda 3 kuluçka dönemi açtı.

2016 programı içerisinde seçilen 150’den fazla girişimci grubu; fikirlerini hayata geçirmek için kıyasıya bir mücadele verdi. Bu 3 grup zamanla eleme sunumlarına girdi. Aralarından fikrini hayata geçirip yol alan, ilk prototip ürününü çıkaran ve ilk müşterisine fatura kesen girişimler bu sunumlardan başarıyla geçti. Geçtiğimiz 2 aylık süreç içerisinde de yaklaşık 95 girişim önce çeyrek final sonrasında da buradan geçenler yarı finalde jüriye karşı sunum yaptı. Sonuç olarak yarı finalde kazanan genel kategoride 15, otomotiv kategorisinde 5 olmak üzere toplamda 20 girişim finale yani Big Bang 2016 sahnesine çıkmaya hak kazandı.

Biz de etkinlik boyu Big Bang 2016’dan sizlere canlı bloglama yapacağız. Aşağıdaki linklerden Big Bang 2016 mobil uygulamasını indirerek girişimleri oylayın. 2000 TL’lik halk oylaması ödülünü kazanan girişimi siz belirleyin.

Big Bang 2016 uygulamasını indirerek girişimler oy verin

AndroidiOS

big-bang-mobil-uygulamasi

Güncel İçerikler