Girişimciliğin sınırları Gaziantep ile genişliyor: YouStartup Girişimcilik Konferansı

Girişimciliğin; İstanbul, Ankara ve İzmir’de düzenlenen etkinlikler ve yarışmalarla sürekli olarak bu üç ilde çok daha aktif olduğunun farkındayız. YouStartup, Anadolu’daki bu eksikliğe çözüm olarak, girişimciliği Anadolu’ya yaymak amacıyla yola çıktı ve bir eğitim-mentorluk ağırlıklı etkinlik serisinin ilkini 20 Kasım’da Gaziantep’te gerçekleştirecek. Girişimcilik ekosisteminden önemli isimler burada bizzat yer alacak.

İstanbul Startup Angels’tan Gülsüm Çıracı, Founder Instute İstanbul’dan Ali Erhat Nalbant, Hackquarters kurucusu Kaan Akın, Botego kurucusu Ekim Nazım Kaya, Indisera kurucu ortağı Ertaç Paprat, Patica kurucu ortağı Canay Atalay, Galata Business Angels’tan Catherine Dilmener‘in aralarında bulunduğu konuşmacılar katılacak. Etkinlik Gaziantep Üniversitesi’nde düzenlenecek.

YouStartup; eğitimler, workshoplar ve konferanslar ile girişimcilik ekosistemini Anadolu’yla buluşturma, ekosisteme yeni girişim ve girişimciler kazandırma hedefiyle Anadolu turnesine Gaziantep’ten başlıyor. YouStartup konferansları ile Startup kurmanın kurallarını, kuracağınız girişimi nasıl yönetmeniz gerektiğini, fon ve yatırım bulmanın yollarını, girişimcilik ekosisteminin başarılı mentorlerinden öğrenecek ve networking fırsatı yakalayacaksınız.

Güncel İçerikler