Sinemaseverlerin hayatını değiştirecek uygulama: Sinemia App

Özel sinema kulübü Sinemia, yeni uygulaması ile sinemaseverlere bildiklerinin çok ötesinde bir deneyim sunuyor. Sinemia app, sinema dünyasına ait tüm bilgi ve hizmetlerin bir arada bulunabileceği bir platform sağlamanın dışında kullanıcılarına sosyalleşme fırsatı da sağlıyor. Uygulama seans ve vizyon detaylarından kampanyalara, akıllı film önerilerden film, oyuncu ve yönetmen listeleri yaratmaya, sinema içi alışverişlerde indirim alma ve ödeme yapmaya kadar hayli geniş özelliklere sahip. Sinemaya özel ilk sosyal medya mecrası olan Sinemia uygulaması, kendi fenomenlerini de yaratacağa benziyor. Sinemia ekibi uygulamayı yılsonuna kadar 20 ülkede aktif hale getirmek için de çalışmalarını sürdürüyor.

Sinemia Özel Sinema Kulübü, mobil uygulamasını yeniledi. Yalnızca Sinemia üyelerini değil, tüm sinemaseverleri aynı çatı altında buluşturacak uygulama, teknolojinin gücü ile sinema deneyimini çok daha kolay, eğlenceli ve sosyal bir boyuta taşıyacak bir inovasyon niteliğinde. Sinema denilince akla gelen tüm detaylara ulaşmak şimdi her zamankinden daha kolay. Bu yepyeni deneyim, sinemaseverin hayatına bildiklerinin ötesinde bambaşka bir renk katacak.

sinemia-1Teknoloji sinema aşkını zirveye taşıyor

Sinemia app’in yeni eklenen özellikleri bir hayli fazla. Kullanıcı vizyondaki filmler, fragmanlar, film yorumları ve puanlarının yanı sıra, lokasyon bazlı teknolojiler yardımıyla yakınındaki seansları ve sinema salonuna nasıl gidebileceği bilgisine de erişebiliyor. Canlı destek ekibinin Sinemia üyelerine 7/24 destek vereceği sistem üzerinde zaman ve kişi bazlı kampanyalardan faydalanmak, ileri tarihli bilet almak mümkün oluyor. Sinema içinde indirimli içecek, yiyecek alımı yapmak hatta çevredeki restoran, kafelerden indirim almak da uygulamanın sunduğu özelliklerden.

Sinemanın sosyal medyası kendi fenomenlerini yaratacak

Sinemia’nın yeni mobil uygulamasında kullanıcılar tam bir sosyal medya deneyimi yaşayacak. Ünlülerin, arkadaşlarının veya uygulamanın oluşturdukları listeleri takip edebilecek, bunları ve uygulamanın veri tabanındaki tüm filmleri yorumlayabilecekler. Kullanıcılar kendi liste ve önerilerini oluşturacak, kendine özel film önerileri alabilecekler. Ayrıca sinema dünyasından son haberleri de kendi özelleştirmelerine bağlı olarak anında yakalayabilecekler. Sinemia app kısa zamanda kendi fenomenlerini yaratacağa benziyor.

Yıl sonunda 20 ülkede aktif olacak

Yeni mobil uygulama, Sinemia’nın kuruluş döneminden bugüne kadar gelen hızlı büyüme sürecinin ivmesini daha da yükseltecek. Sinemia Kurucusu Rıfat Oğuz, “Sinemia uygulamasını bu yılsonunda 20 ülkede aktif hale getirmek için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor” dedi.

Sinemia dünyasıyla en hızlı şekilde tanışmak için şimdi Google Play ve Apple Store’a girerek uygulamayı indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler