EticaretSEM’den %75 Sponsorluk Desteğiyle Eticaret ve Dijital Pazarlama Eğitimi

EticaretSEM tarafından organize edilen Eticaret Eğitimleri 3. sezonunda. Ticimax ve TEB (Türk Ekonomi Bankası) ana sponsorluğunda ve sektörün önde gelen şirketlerinin destekleriyle ilerleyen eğitim ve seminerler, alanının en iyilerini biraraya getiriyor. Eticaret Ekosistemi, Teknolojisi ve Girişimcilik üçgeninde hazırlanan program, Dijital Pazarlama’nın ince çizgilerinden, verimli ve sürdürülebilir bir iş modeli yaratmaya kadar bir çok konuya ev sahipliği yapıyor. Güncel ve yaşanmış tecrübelerin paylaşıldığı tam kapsamlı bu eğitimler size yeni iş modelinizi hazırlıyor.

eticaret eğitimiBu eğitimler sayesinde kazanacağınız bilgi ve tecrübeler ile ister “Eticaret Yönetmeni” olarak profesyonel çalışabilir, isterseniz kendi işinizin patronu olabilirsiniz. Çok kısıtlı sayıda kontenjana sahip ve ücretlendirmelerin büyük bir kısmının sponsorlar tarafından karşılandığı bu özel eticaret eğitimleri için acele edin.

Önemli Not: Katılım payı olarak 2700 TL olan eğitim ücretinin %75 Burs desteğiyle sadece 675 TL sini ödemeniz yeterli. Kaydınızı bu rakam üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Kayıt olmak için: EticaretSEM.com

 

dijital pazarlama eğitimi

Güncel İçerikler