Fiat, Otomotiv Sektörü Satış ve Satış Sonrası Fikirlerini Bekliyor

Fiat, otomotiv sektöründe satış ve satış sonrası süreçlerine ait yenilikçi fikirleri olan girişimcileri “Aklım Fikrim Fiat” programı ile bekliyor. Son başvuru 31 Temmuz 2016.

Aklım Fikrim Fiat bir girişim programıdır. Fikirleri, fikri oluşturan kişilerle beraber olgunlaştırarak program sonrasında hayata geçirmeyi amaçlar. Bir yarışma değildir. Kişilerin fikirlerini alıp onlara ödül vermez. Bu program, Fiat markasının satış ve satış sonrası süreçlerine yönelik yenilikçi fikirleri geliştirmeyi hedeflemektedir.

Program, otomotiv sektörünü etkileyen dijitalleşme, nesnelerin interneti, büyük veri gibi küresel eğilimlerin ışığında; müşterinin otomobil satın alma fikrinden başlayarak, satış sonrası (bakım, onarım, yedek parça ihtiyacı vb.) hizmetlere kadar uzanan yolculuğunda, müşteriye değer yaratacak yenilikçi hizmet, süreç ve iş modeli fikirlerini değerlendirmeyi amaçlar.

Katılım ücretsizdir. Birden fazla proje ile başvurabilirsiniz. Takım olursanız seçilmeniz için daha önde başlarsınız. Bu projenizle başka bir hızlandırma programına başvurmuş ya da seçilmişseniz de başvuru yapabilirsiniz, ancak bunu başvuru formunda belirtmeniz gerekiyor.

Başvurmak için tıklayın

–Program Süreci–

31 Temmuz 2016 – Son başvuru tarihi

1-7 Ağustos 2016 – Ön değerlendirme

8-19 Ağustos 2016 – Yüzyüze görüşmelerin yapılması

29 Ağustos 2016 – Program ve eğitimin başlaması

25 Kasım 2016 – Program sonu

28-29 Kasım 2016 – Demo günü sunum provaları

30 Kasım 2016 – Demo günü

 

Güncel İçerikler