TEB’le Girişim Başvuruları Başladı: Son Başvuru 15 Şubat

277

Girişimci işletmelere ticari hızlandırma ve büyüme yönetimi programı hizmeti veren, ofis çalışma alanı, ofis donanımları ve diğer destek hizmetlerini de girişimcilerle buluşturmak üzere oluşturulmuş TİM-TEB Girişim Evleri’nde “kuluçka” aşaması için “Start Up”, “hızlandırma” aşaması için “Level Up” ve “büyüme” aşaması için de “Grow Up” programları başlıyor.

İstanbul, İzmir, Denizli, Bursa, Mersin TİM-TEB Girişim Evleri’nde uygulanacak bu programlarda, girişimcilerin ihtiyaç analizlerini gerçekleştirdikten sonra işletmenin seviyesi belirliyor ve verilecek danışmanlık hizmetleri buna göre tanımlanıyor.

Başvurmak için tıklayın
http://teblegirisim.com/tebform/index.php

TİM-TEB Girişim Evi Nedir?

TİM-TEB Girişim Evleri’nin amacı, bulunduğu il genelinde yenilikçi, yüksek katma değerli ve ihracat potansiyeli de olan girişimcileri ve girişimci işletmeleri geliştirmek, güçlendirmektir. Bu amaçla bugüne kadar uyguladığımız programlar girişimcilere ve teknolojik şirketlere yönelik olarak gerçekleştirilmiştir.

TİM – TEB Girişim Evi’nde kuluçka, hızlandırma ve büyüme evrelerinde olan girişimcilerimiz için farklı kategorilerdeki ihtiyaçlara yönelik hizmetler sunuyoruz. Girişimcilerimizin mevcut durum analizlerini gerçekleştirdikten sonra işletmenin seviyesini belirliyor ve vereceğimiz danışmanlık hizmetlerini buna göre tanımlıyoruz.

Girişimciler, TİM – TEB Girişim Evi’ni ofis olarak kullanabildikleri gibi, kurumsal web sitesi oluşturma desteği, marka-patent-fikir hakları ile ilgili olarak danışmanlık desteği, müşteri-yatırımcı buluşmaları düzenleme, network sağlama gibi olanaklardan da faydalanıyorlar.

TİM-TEB Girişim Evi Programlarının Katkıları

  • Girişimcilik potansiyelini yaygınlaştırır.
  • Devlet desteklerine etkili bir şekilde ulaşmayı sağlar.
  • Teknoloji firmalarının büyümesini ve ihracat çabalarını destekler.
  • Yeni kurulan şirketlerin başarısını arttırır.
  • Teknoloji firmalarının girişimciliğini geliştirir.
  • Yenilikçi ürün ve hizmetlerin yurtiçi ve yurtdışı platformlara ulaşmasını sağlar.
  • Girişimci ve teknoloji firmalarının finansal ihtiyaçlarını yenilikçi çözümlerle yönlendirir.
  • İş dünyası ile girişimcilerin iş birliğini geliştirir.
  • Yatırımcı potansiyelini artırır, girişimci-yatırımcı ilişkilerini destekler.

Program İçerikleri

Girişim Şirketiniz “START UP” programı ile HAYATA GEÇİYOR.

Yeni kurulan teknoloji şirketleri başta ürün/fiyat ve müşteri olmak üzere kuruluş döneminin hayati kararlarında yönlendiriliyor, ilk müşteri bağlantılarında özel desteklerle güçlü bir başlangıç yapmaları sağlanıyor.

Teknoloji firmaları “LEVEL UP” programı ile HIZLANIYOR.

Tutunmayı başaran teknoloji firmalarına büyümeyi hızlıca başlatabilmeleri için yeni müşteri ve yeni pazarlara ulaşma fırsatları ile birlikte özel danışmanlık hizmetleri sunuluyor.

“GROW UP” programı ile teknolojik firmalar BÜYÜYOR.

Belli bir ciroyu yakalamış teknoloji firmalarına, yurtiçi veya yurtdışında büyük pazarlara ulaşmaları ve güçlü bir büyümeyi başarmaları için iş yönetimi ve strateji danışmanlığı fırsatları sunuluyor.