SharpSpring ile Pazarlama Otomasyonunda Yenilik

Akıllı markalar verimliliklerini ve karlarını maksimize etmek için pazarlama otomasyonuna geçiyor. Web sitenizi ziyaret edenlerin yalnızca %2’sinin bir sonraki adıma geçmeye veya satın almaya hazır olduklarını duymuş olmalısınız. Bir çok iş sahibinin unuttuğu şey ise, %98’lik kesimin sorunlarına cevap aramak için orada oldukları ve iletişime geçmek niyetinde olmadığıdır.

SharpSpring Özellikleri Nelerdir?

Sharpspring kendi CRM özelliğine sahip, kullanımı basit, sınırsız kullanıcı ve kişiye olanak sağlayan, CRM çözümleri ihtiyacı duyan şirketlerin ihtiyaçlarına cevap verebilmektedir. Aynı zamanda Salesforce gibi CRM yazılımları ile entegre olabilirme özelliğine de sahiptir.

Pazarlama kanallarında online ve offline kampanyalarınızın verimliliğini ölçmenize olanak sağlamaktadır. Potansiyel müşteriler arama sonuç sayfası, UTM kodu veya yönlendiren web sitesi aracılığıyla kampanyaya atanabilmektedir ve sonrasında müşteri ve fırsat haline gelene kadar takip edilirler. Satış tamamlandığında, SharpSpring potansiyel müşteri ile alakalı kampanyaya satış rakamlarını otomatik olarak ekler ve yatırım geri dönüşünüzü hesaplar. SharpSpring ayrıca özel kampanyalara yönelik daha iyi yatırım geri dönüşü sunan dinamik arama takibi ve tek bir yerden tam yatırım geri dönüşü izleme imkanı sağlayan Google AdWords entegrasyonunu içermektedir. Bu özellik daha iyi kampanya yönetimi, izleme ve raporlamasına imkan sağlamaktadır.

Dinamik websitesi içeriği günümüzün en yenilikçi potansiyel müşteri besleme aracıdır. SharpSpring aracılığıyla, web sitenizde ziyaretçilere sunulan içeriği ziyaretçilerin karakteristiğine ve geçmiş davranışlarına bağlı olarak değiştirebilirsiniz. Bu özellik içerik teslimi ve potansiyel müşteri beslemesini bir sonraki aşamaya taşımaktadır.

Anonim web ziyaretçilerini sitenizde herhangi bir form doldurma zorunluluğu olmaksızın tanımlamanızı sağlamaktadır. SharpSpring web ziyaretçilerini IP adreslerini baz alarak takip etmektedir. Sonrasında şirket profiline tıklama ve “Yakın Bilgi” veritabanından çalışanların iletişim bilgilerine ulaşma imkanına sahip olursunuz. Bu özellik size bilinmeyen ziyaretçileri, onlar sizinle iletişime geçmeden potansiyel müşteri olarak sınıflandırmanıza ve sonrasında temas kurup kurmamanız kararını vermenize imkan sağlamaktadır.

SharpSpring, Anonim web ziyaretçilerini tanımlayıp onları formlarla yakalayarak daha fazla potansiyel müşteri kazandırır, böylece satış huniniz sürekli olarak dolu olur. Tüm potansiyel müşterileri kişisel içerikle besleyerek nitelikli potansiyel müşteri sayısını arttırır. Satış ekibi için satışa hazır potansiyel müşterileri tanımlayarak daha fazla satış yapılmasını sağlar ve takip işlemini mümkün olduğunca hızlandırmaya yardım eder.

SharpSpring’in güçlü e-posta otomasyonu, alıcıları “E-posta yağmuruna” tutmaz. Onun yerine her müşteri adayına, satın alma süreçlerinde doğru karar verebilmeleri için en doğru bilgileri en doğru zamanda gönderir.

SharpSpring’in sıradışı ve hızlı reaksiyon gösteren müşteri teknik destek ekibinden alacağınız hizmetler daima ücretsizdir!

Güncel İçerikler