Yemek sipariş platformu Uber Eats, çok yakında Türkiye faaliyetlerine başlayacak

Uber tarafından geliştirilen yemek sipariş platformu Uber Eats, ülkemizdeki faaliyetlerine başlamaya hazırlanıyor.

Uber tarafından geliştirilen yemek sipariş platformu Uber Eats, ülkemizdeki faaliyetlerine başlamaya hazırlanıyor. Uber Eats uygulamasına girilip üyelik işlemleri tamalandığında hemen açılan sayfada “Yakında geliyoruz” yazıyor.

2014 yılında kurulan Uber Eats, işletme ve restoranları müşterilerle buluşturan yemek sipariş platformu olarak karşımıza çıkıyor. Uber Eats’den verilen siparişler, işletmelerin kendi kuryeleri ya da Uber’in kendi teslimat ortakları üzerinden yapılıyor.

WebTekno tarafından paylaşılan habere göre Uber, yemek odaklı platformu Uber Eats’i ülkemizde kullanıma sunmayı planlıyor. Yurt dışında oldukça popüler olan uygulamanın ülkemizde de oldukça tercih edileceği düşünülüyor.

Uber Eats’in ülkemizde faaliyet göstermesiyle beraber Yemeksepeti, Getir ve Trendyol Yemek gibi pazarın öncü oyuncularının nasıl bir yol izleyeceği henüz bilinmiyor. Rekabetin kızışacağını varsayarsak hem hali hazırdaki oyuncular hem de Uber, müşteriler için çeşitli promosyonlar ve ödüller verebilir. Uber üzerinden verilen siparişleri sisteme kaydolan sürücüler, bisiklet ya da scooter sahipleri veya yürüyerek teslim etmek isteyen herkes müşterilere siparişlerini teslim edecek.

Diğer yemek platformlarında olduğu gibi Uber Eats’e kayıt olan işletmeler, platform üzerinden satış yapabilmek için henüz açıklanmasa da bir komisyon ödeyecek. Platforma işletmenizi kaydetmek ve satış yapmak için buradaki linke tıklayabilirsiniz. Platformla alakalı yeni bilgiler geldiğinde sizleri bilgilendireceğiz.

Güncel İçerikler