Sağlık teknolojileri geliştiren Paradigm, 203 milyon dolar yatırım aldı

Klinik araştırmalara yönelik sağlık teknolojileri geliştiren Paradigm, 203 milyon dolar yatırım aldı.

Hastalar için klinik araştırmaları iyileştirmeye odaklanan Paradigm, düzenlenen Seri A turda 203 milyon dolar yatırım aldı. ARCH Venture Partners ve General Catalyst tarafından ortaklaşa yönetilen tura F-Prime Capital, GV, LUX Capital, Mubadala Capital, Magnetic Ventures ve BrightEdge katıldı.

New York merkezli girişim, tüm hastalar için denemelere eşit erişim sağlayan bir platform oluşturarak klinik araştırma ekosistemini yeniden inşa ediyor. aynı zamanda deneme verimliliğini artırıyor ve sağlık hizmeti sunucularının katılımının önündeki engelleri azaltıyor. ARCH Venture Partners tarafından geliştirilen ve önde gelen sağlık ve yaşam bilimleri yatırımcıları tarafından desteklenen Paradigm, sağlık hizmeti sağlayıcı kuruluşlarında uygulanan tek bir kusursuz altyapı aracılığıyla deneme ekosistemindeki engelleri yıkmayı ve potansiyel olarak hayat kurtaran tedavileri hastalara daha hızlı getirmeyi amaçlıyor.

Paradigm CEO’su Kent Thoelke, “Klinik bir araştırmaya katılarak en iyi şekilde hizmet alabilecek hastalara genellikle denemeler için erişim sağlanamaz. Sonuç olarak sponsorların çalışması zaman çizelgeleri daha yüksek maliyetle uzamaya devam ediyor. Sistem bozuldu ve eylemsizliğin insani maliyeti kabul edilemez. Paradigma, mevcut durumu alt üst ederek ve başlangıçtan itibaren geniş ölçekte klinik araştırmaya eşit erişime odaklanarak tüm ilaç geliştirme paradigmasını yeniden tasarlıyor.” dedi.

Paradigm ayrıca elektronik tıbbi kayıtlardan ve genomik verilerden yararlanarak onkolojide teknoloji destekli klinik deneme imkanı sağlayan Deep Lens‘i de satın aldı. Girişim, aldığı yatırımı mevcut platformunu genişletmek ve sağlık sistemleri ve yaşam bilimleri şirketleriyle ortaklıklar kurmak için kullanacak.

Güncel İçerikler