Hayvan sağlığı platformu Small Door, 40 milyon dolar yatırım aldı

Evcil hayvanlar için kişiselleştirilmiş sağlık bakım hizmeti sunan Small Door, 40 milyon dolar yatırım aldı.

Evcil hayvanlar için veterinerlik hizmeti sunan Small Door, düzenlenen Seri B turda 40 milyon dolar yatırım aldı. Tur, C&S Family Capital, FS Investors, Toba Capital, Lerer Hippeau Ventures, Primary Venture Partners ve TriplePoint Capital‘in katılımıyla gerçekleşti.

Girişim, evcil hayvanlar, evcil hayvan sahipleri ve veteriner hekimler için daha iyi standartlarla tasarlanmış, üyelik tabanlı ve teknoloji destekli bir veteriner bakım platformu olarak karşımıza çıkıyor. Small Door, evcil hayvan sahipleri ile bakıcılar arasındaki ilişkiyi, bakımın önündeki engelleri azaltan, daha fazla rahatlık sağlayan ve ziyaretleri daha keyifli hale getiren yeniden tasarlanmış bir deneyim platformu geliştirdi. Bu sayede gerek hayvan sahipleri gerekse hayvanlar veterinere giderken herhangi bir korkuyla karşılaşmıyor. Girişimin şu anda New York’ta 5 muayenehanesi bulunuyor ve on binlerce üyeye danışmanlık hizmeti sağlıyor.

Small Door

Girişimin 7/24 bakım hizmetli en düşük planı 8 dolar abonelik ücretiyle birlikte geliyor. 7/24 bakım üyeliğiyle beraber web sitesinden ya da uygulama üzerinden kolayca randevu alınabiliyor ve tetkiklere de hızlı bir şekilde ulaşılabiliyor.

Small Door kurucusu ve CEO’su Josh Guttman, “Manhattan ve Brooklyn’de elde ettiğimiz başarının üzerine inşa edilen bu yatırım, benzersiz veterinerlik bakım modelimize erişimi genişletmemize ve nihayetinde daha fazla evcil hayvanın ve evcil hayvan ebeveyninin Small Door’un büyüsünü deneyimlemesine olanak tanıyor. Bu bizi sürekli büyüme ve genişleme için iyi bir konuma getiriyor.” dedi.

Small Door, 2023’ün ilk yarısında 5 yeni lokasyon açmayı planlıyor. Girişim, aldığı yatırımı iki yeni pazar dahil olmak üzere faaliyet alanını genişletmek ve platformun sürekli geliştirilmesi için kullanmayı planlıyor.

Güncel İçerikler