Çalışanlar ve işverenler için esnek ödeme sistemleri sunan Native Teams, 2 milyon euro tohum yatırım aldı

Freelance çalışanlar ve işverenler için esnek ödeme, bordro hizmetleri veren Native Teams, aldığı 2 milyon euro tohum yatırımı ile faaliyetlerini güçlendiriyor.

Hem çalışanlar hem de işverenler için esnek ödeme, bordro ve sigorta dökümü gibi işleri kolaylaştıran Native Teams, 2 milyon euro tohum yatırım aldı. Girişim, yatırımı Güney Avrupa’nın önde gelen erken aşama girişim sermayelerinden Eleven Ventures‘tan aldı. 

Dijitalleşmenin hayatımızı şekillendirdiği bugünlerde çalışma modelleri de değişikliğe uğradı. Bu dinamiklerin ortaya çıkardığı yeniliklerden birisi uzaktan çalışma modeli oldu. Buna paralel olarak freelance ve uzaktan çalışma modellerinin ihtiyaçlarına yönelik çözümler de bir gereklilik haline geldi.

Native Teams, Jack Thorogood ve Alexandra Mitrevska tarafından Haziran 2021’de kurudu. Avrupa’da 30’dan fazla ülkede faaliyet gösteren, freelance çalışanlar ve işverenler için esnek ödeme ve bordro hizmetleri veren girişim, geliştirdiği yazılım çözümleriyle her işverenin ve çalışanın işlerin uzaktan da sorunsuz bir şekilde yürüyebileceğini, dolayısıyla gereksiz iş maliyetlerinin azaltılmasının yeni yollarını sunuyor. 

Her ülkenin hukuki altyapısına uyumlu işe alım süreçleri geliştiriyor 

Yenilikçi finans ve İK altyapısı ile sektöre yeni bir bakış açısı kazandıran Native Teams, uzaktan veya uluslararası çalışma modellerinde karşılaşılabilecek sorunlara çözüm üretiyor. 

Native Teams

Sunduğu ödeme seçenekleri sayesinde çalışanlara ek maliyetler çıkarmadan, herhangi bir para biriminde hızlı ve kolay bir şekilde para transferi yapılabilmesine olanak sağlayan platform, şirketlerin küresel yetenekleri bulundukları ülkenin hukuki altyapısıyla uyumlu olarak istihdam edebilmesi için yasal ortam oluşturuyor.

Dünya çapında 29 bin kullanıcıya ulaştı

Türkiye’de 4 bin aktif kullanıcısı bulunan Native Teams, dünya çapında 29 bin kullanıcısına esnek ödeme ve istihdam hizmeti veriyor. 24 Ocak 2022’de Türkiye pazarında faaliyet göstermeye başlayan platform, 2023 itibariyle Güney Amerika ve Afrika’ya 2024’te ise Asya pazarına açılmayı hedefliyor.

Güncel İçerikler