Sağlık teknolojileri geliştiren Omny Health, 17 milyon dolar yatırım aldı

Sağlık hizmetleri için veri ağı oluşturan Omny Health, 17 milyon dolar yatırım aldı.

Sağlık hizmetlerinde çalışan kişilerin ortak bir ağ üzerinde ilerleyerek veri toplayıp bu alanda iyileştirmeler yapan Omny Health, düzenlenen Seri B turda 17 milyon dolar yatırım aldı. Girişim, yatırımı Chicago Pacific Founders (CPF) tarafından yönetilen turda aldı.

Omny Health, sağlık hizmetleri ekosistemindeki herhangi bir sağlayıcı kuruluşun değerinden yararlanmasını sağlıyor. Aynı zamanda sağlık hizmeti paydaşları arasında veriye dayalı karar alma sürecinde önyargıyı azaltmaya yardımcı oluyor. Klinik deneyler ve diğer araştırma çalışmaları genellikle büyük akademik merkezlerde veya araştırmalar için hasta toplama konusunda uzmanlaşmış araştırma merkezlerinde bakım alan hastalara odaklanıyor. Kırsal alanlardan gelen veya topluluk temelli ortamlarda tedavi gören hastaları yeterince temsil edilemiyor. Omny Health, bu zorluklara tescilli bir birleşik ulusal veri katmanıyla yanıt veriyor.

Omny’nin tescilli DaaS ve SaaS çözümleri, farklı boyutlardaki ve türlerdeki farklı sağlayıcılar genelinde farklı elektronik sağlık kaydı sistemlerinden gelen verileri sorunsuz bir şekilde normalleştiriyor. Dinamik veri tedarikine ve içgörü üretiminde evrimsel geçişe öncülük ediyor. Bunun sonucunda araştırmacılar, ihtiyaçlarına göre ölçeği artırabilen veya azaltabilen amaca uygun verileri elde etmek için ihtiyaç duydukları esnekliği elde edebiliyorlar.

CPF kurucu ortağı Vance Vanier , “OMNY sağlayıcılarının gerçek veriler etrafında ortaklıklar kurmasını sağlama konusundaki kanıtlanmış yeteneği, hasta bakımını dönüştürecek. Omny’nin yolculuğunun bir sonraki aşamasına katılma fırsatı bulduğumuz için çok heyecanlıyız.” dedi. 

Omny’nin dinamik veri ekosistemi, 42 eyaletteki sağlık sistemlerinden ve uzman sağlayıcı ağlarından 56 milyondan fazla kişiyi temsil ediyor. Yatırımla beraber girişim, 2023’te platformunu daha da genişletmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler