Restoranlar için tedarik zinciri çözümleri sunan OneOrder, 3 milyon dolar yatırım aldı

Restoranlara, ürün tedariği konusunda maliyet ve zaman açısından çeşitli çözümler sunan OneOrder, 3 milyon dolar tohum yatırım aldı.

Restoranlara tedarik konusunda sorun yaşamamaları için çeşitli çözümler geliştiren OneOrder, 3 milyon dolar tohum yatırım aldı. Nclude liderliğinde düzenlenen tura A15 ve Delivery Hero Ventures katıldı.

Bu yılın Mart ayında Mısır’da faaliyetlerine başlayan girişim, restoranların online platform aracılığıyla gıda tedariki ve sipariş vermesini mümkün kılıyor. İstikrarsız yükselen ve düşen fiyatlara, israfa, kalite sorunlarına ve depolama maliyetine yol açan tedarik zincirinin temel sorunları çözüme kavuşuyor.

Restoranlar, platformunu kullanarak artık onlarca tedarikçiyle uğraşmak zorunda kalmıyor. Sadece ihtiyaçları kadar sipariş verebiliyor. Bu sayede israf önleniyor ve depo ihtiyacı ortadan kaldırılıyor. Platform, aynı zamanda operasyonel verimlilik de sağlıyor. Restoranlar, OneOrder’ın sisteminden yararlanarak paradan tasarruf etmesine yardımcı olunuyor.

OneOrder kurucu ortağı ve CEO’su Tamer Amer, “Sunduğumuz çözüm, bu sektörün teknolojik çözümlere hazır olduğunu gösterdi. Restoranlar için yalnızca tedarik zinciri ve envanter yönetimi sistemi için değil, daha kapsamlı bir işletim sistemi üzerinde çalışıyoruz. Tedarik zincirini yönlendirmek için yapay zeka ve makine öğrenimi yeteneklerini kullanarak operasyonlarını otomatik hale getiriyoruz.” dedi.

OneOrder, ortakları aracılığıyla ve kapsamlı verilerinin desteğiyle, operasyonlarını ölçeklendirmelerine yardımcı olmanın bir yolu olarak restoranlara işletme sermayesi finansmanı seçeneklerini genişletmeye başlamayı planlıyor.

Nclude’dan Basil Moftah, “OneOrder çözümünün ürün-pazar uyumu, değer zincirindeki tüm paydaşlara sağladığı olumlu etkinin yanı sıra oldukça etkileyici görünüyor. Bu, yatırım felsefemizle mükemmel bir şekilde örtüşüyor ve ekiple birlikte bu yolculuğa çıktığımız için mutluyuz.” dedi. 

Girişim, aldığı yatırımı depo sayısını artırmak da dahil olmak üzere Mısır’daki operasyonlarını genişletmek ve Gulf Cooperation Council (GCC) bölgesi ve Afrika’daki büyüme fırsatlarını keşfetmek için kullanmayı planlıyor.

Güncel İçerikler