Araç tamirleri için finansal çözümler sunan Bumper, 30 milyon dolar yatırım aldı

Araç tamiri yaptıran kişilere ödeme kolaylığı sunan Bumper, 30 milyon dolar yatırım aldı.

Araç tamiri sonucunda ortaya çıkan tutarlar için özel çözümler geliştiren Bumper, düzenlenen Seri A turda 30 milyon dolar yatırım aldı. Revo Capital liderliğinde düzenlenen tura Autotech Ventures ve Jaguar Land Rover‘ın yatırım şirketi InMotion Ventures katıldı.

2013 yılında James Jackson ve Jack Allman tarafından kurulan girişim, araç onarımları ve hizmetleri için çeşitli ödeme kolaylıkları sunuyor. Şimdi al, sonra öde (BNPL) mantığını benimseyen Bumper’ın sistemi, araba onarımlarını finanse etmek ve yönetmek için faizsiz esnek ödemeler sunmaya yardımcı oluyor.

Volkswagen Group, Ford, Jaguar Land Rover ve Nissan da dahil olmak üzere İngiltere’deki önemli markaların %70‘i girişimin geliştirdiği platformu kullanıyor. Eş zamanlı borç verme kararlarını kolaylaştırmak için tescilli yapay zeka teknolojisini kullanarak taksitli bir finansman çözümleri sunuyor.

Türkiye’nin önde gelen girişim sermayesi fonlarından Revo Capital‘in liderliğinde yatırım alan girişim, Haziran ayında 30 milyon dolar yatırım aldı. Yeni yatırım turuyla beraber Bumper’ın Seri A turu içerisinde toplam yatırım 42 milyon dolar oldu. Girişimin aldığı toplam yatırım 101 milyon doların üzerine çıktı.

Revo Capital, gerek ülkemizde gerekse Doğu Avrupa ve Baltıklar’da gerçekten yenilikçi, henüz başlangıç ​​aşamasındaki B2B veya B2C teknoloji girişimlerine çeşitli yatırımlar yapıyor. Bu yatırımlarla beraber yeni başlayan girişimlerin hedeflerine daha kısa sürede ulaşması sağlanıyor.

İngiltere ve İrlanda pazarlarında faaliyetlerine devam eden girişim, hemen ardından Almanya, İspanya ve Hollanda’da hizmetlerini müşterilerle buluşturmayı planlıyor. Yeni yatırımın ödeme sistemleri için ve yeni pazarlardaki faaliyetlerin daha iyi şekilde yürütülebilmesi için kullanılacağı tahmin ediliyor.

Güncel İçerikler