Sağlık teknolojileri odaklı Kyros, 2.4 milyon Dolar tohum yatırım aldı

Madde bağımlılarının hayatını değiştirerek onları iyileştirmeye odaklanan Kyros, 2.4 milyon Dolar tohum yatırım aldı.

Madde kullanan insanların hayatlarını değiştirmek ve onları kurtarmak için yeni yöntemler geliştiren Kyros, düzenlenen tohum tuda 2.4 milyon Dolar yatırım aldı. Rally Ventures liderliğindeki yatırım turuna melek yatırımcılar katıldı.

2021 yılının Eylül ayında dijital destek sunmaya başlayan girişim, hizmet verdiği dönemde %90 – %100 gibi devasa bir büyüme kaydetti. Kyros, müşterilerle beraber kuruluşları birbirine bağlayıp aradaki yapıyı güçlendirerek etkili bir iletişimin oluşmasını sağlıyor. Bu hizmeti sağlarken teknolojiden yararlanan girişim, dijital platformlarda da kullanıcılarına yardımcı oluyor.

Daniel Larson tarafından madde kullanım bozukluğu ile beraber engellerle karşılaştıktan sonra kurulan Kyros, kendi iyileşmelerini yöneten veya hayatlarını başkalarının destek ve refah bulmasına yardımcı olmaya adayan milyonlarca Amerikalı için olumlu sonuçlar sunuyor. ABD merkezli platform aracılığıyla kişiye özel çevrimiçi bağlantı hizmeti, ödemeler, faturalandırma, sigorta işlemleri, teknolojik ve klinik denetim gibi önemli noktalar tek bir yerde bulunuyor.

Girişimin kurucusu Daniel Larson, “Minnesota’da inşa ettiklerimizi alıp ek eyaletlere erişimi genişletmekten son derece gururlu ve heyecanlıyız. Bugün madde bağımlılığı olan kişilerin %90’ından fazlasının herhangi bir tedavi almadığı ve destek almaları gerektiği biliniyor. Maliyetle ilgili engeller, tedaviye erişim, sigorta karmaşası ve toplum desteğinin olmaması gibi birçok faktör de bulunuyor. Kyros’un dijital pazarı bu engelleri ortadan kaldırarak tüm seçmenleri bir araya getirip iş birliği yapabilmelerini ve kurtarma çalışmalarına odaklanabilmelerini sağlıyor. Kyros’un bağımlı insanları kurtarma topluluğunun çalışmalarını daha etkin hale getirmek için teknolojinin gücünden yararlanarak ulusal bir ayak izi oluşturma ve milyonlarca Amerikalı için iyileşme sürecindeki olumlu sonuçları artırma hedefini gerçekleştireceğinden eminim.” dedi.

Yeni yatırımla beraber girişim, yıl sonuna kadar bağımlı kişileri kurtarmak için platformu yeni pazarlarda kullanıma sunmayı ve ekibini genişletmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler