Hologramları evlere taşıyan Holovit, 750 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

TV, tablet ya da laptop gibi ekranlarınızdan gelen videoyu holograma çeviren bir yansıtıcı olan HoloVit, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından 750 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

HoloVit, insanların kendi cep telefonları, tablet veya laptoplarından indirdikleri videoları Holograma çevirebilecekleri, holografik içeriklerle zaman geçirebilecekleri bir reflektör, üç aplikasyon ve üç oyundan oluşan bir sistem olarak görev yapıyor.

HoloVit Kurucularından Jeff Deleon, Holografik sistemerin ışık kaynağı, işlemci ve bir yansıtıcıdan oluştuğunun altını çizerek, “HoloVit, son kullanıcının ışık kaynağı ve işlemci olarak kendi laptop, tabletini kullanmasını ve sadece bir yansıtıcı ve yazılım ile hologram elde etmesini sağlıyor. HoloVit Effect App ise internetten indirilen videoları 3D holograma çevirebilen tek sistem olarak öne çıkıyor” dedi.

Holografik Reklam göstericilerinin yaygınlaşamamasının nedenini 3D hologram gösterici fiyatlarının çok yüksek olması olarak açıklayan Deleon, “Diğer bir nedeni ise son kullanıcının göstericiyi aldıktan sonra sürekli yeni içerik üretimine ihtiyaç duyması ve 3D holografik içerik üretim maliyetlerinin çok yüksek olması. HoloVit Effect App ile son kullanıcının kendi 3D holografik videolarını yaratmasını sağlayabiliyoruz. Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcıları tarafından aldığımız 750 bin dolar değerleme üzerinden yatırım ile HoloVit screen için hazırlamış olduğumuz Effect Appimizi holografik reklam sektörüne de açacağız. Öte yandan HoloVit Holography’yi doğru ürünler ve konumlandırma ile dünya pazar liderlerinden biri haline getireceğiz.”

Ürün fiyatları hakkında da bilgi veren Deleon, “HoloVit Screen şu an tek boyda ve kutu satış fiyatı 170 dolar. Bir büyük boyunu da ekleyip 240 dolara satışa sunacağız. Kutularımızın içinde 3D Holografik animasyonların olduğu USB, hologram reflektörü, tablet tutacağı ve içinde şifre bulunan kapalı bir zarf bulunmaktadır. Kullanıcı cihazına indirdiği aplikasyon ve oyunları bir kereliğine şifre ile açıp daha sonra kullanıma devam edebiliyor” dedi.

Güncel İçerikler