Kişiselleştirilmiş bankacılık pazar yeri TeklifimGelsin, 2.4 milyon dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

Haziran 2021’de son kullanıcıların finansal işlemlerini kolaylaştırmak üzere piyasa sunulan fintech girişimi TeklifimGelsin, 1. yaşında 2.4 milyon dolar değerleme ile melek yatırımcılardan yatırım aldı.

Kşiselleştirilmiş bankacılık pazar yeri TeklifimGelsin, ilk yılında 3. yatırımlarını alarak tohum yatırım turunu tamamladı.

Daha önceki turda yer alan melek yatırımcılar ve Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı iştiraklerinden İdeal Finansal Teknolojileri de bu yatırım turuna katıldılar.

1. yaşını hazırladıkları videoyla kutlayan TeklifimGelsin, kullanıcıların saniyeler içerisinde kredi, yatırım, kredi kartı ve kredi karnesi gibi finansal servislere ulaşmalarına, karşılaştırmalarına ve işlemlerini tamamlamalarına baştan sona destek oluyor. Açık Bankacılık Teknolojisiyle bankalarla entegrasyon kurarak onlarca bankanın kullanıcılara tekliflerini bir araya getiren TeklifimGelsin, ilk yılında 100.000 üye sayısına ulaştı.

TeklifimGelsin tarafından paylaşılan verilere göre uygulamanın ilk yılında kullanıcılar çoğunlukla ihtiyaç kredisi ve kredi kartı özelliklerini tercih etti. Kullanıcılar toplamda 1.3 Milyar TL ihtiyaç kredisi yönlendirmesi ile 35 Bin kredi kartı başvurusunun bankalara yönlendirildi.

Bir yıl içinde yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi veren TeklifimGelsin Kurucu Ortağı ve CEO’su İhsan Cem Zararsız, “TeklifimGelsin Haziran 2021’in son haftasında kullanıcılarla buluştu, bu tarihten itibaren kullanıcıların geri bildirimleriyle birlikte kendini geliştiren ve sürekli yeni özellikle kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan bir Kişiselleştirilmiş Finansal Pazaryeri haline geldik. Mevcutta 100.000 üyemiz web uygulamamız üzerinden bankalar ile buluştu. Bu üye sayısına ilk yılımızda ulaşmak bizi çok mutlu etti, amacımız üye sayımızı katlayarak arttırmak ve kullanıcı deneyimlerimizi daha üst seviyeye taşımak.”

Yeni yatırım ile beraber tohum yatırım turunu kapattıklarını aktaran Zararsız, bundan sonraki aşamada mobil uygulama ve yurt dışı pazarına açılmaya odaklanacaklarını ayrıca Seri A yatırım turuna hazırlanacaklarının altını çizdi.

Güncel İçerikler