İnşaat sektörüne online çözümler sunan yerli girişim Workindo, 500 bin üyeyi aştı

“Bu Sitede İş Var” mottosu ile yola çıkan Workindo’nun üye sayısı toplamda 500 binii aşarken firma yurt içi ve yurt dışı yatırımlarını hızlandırıyor.

İnşaat sektöründe insan kaynakları, hizmet alım-satımı, projelere teklif verme, taşeron bulma gibi birçok alanda online çözümler sunan yerli girişim Workindo, hızlı büyümesini istikrarlı bir şekilde devam ettiriyor.

İki yıl gibi kısa bir sürede 500.000 üye rakamını aşan online platform, yurt içi ve yurt dışı yatırımlarına da hız verdi. Workindo.com’da şu anda 473.000’in üzerinde bireysel üyelik varken, 30.000’in üzerinde şirket üyeliği bulunuyor. Sitede ayrıca 2000’e yakın iş ilanı mevcut.

Workindo ailesinin giderek büyüdüğünü ve global pazarlarla birlikte daha da çok insana ulaşacaklarını belirten Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “İki yıl önce küçük bir ekip ile başladığımız start-up girişimimiz Workindo, bugün inşaat sektöründe pek çok alanda çözümler sunan online bir platform haline geldi. Doğru stratejik adımları atarak, doğru yatırımlarla bugünlere geldik ve attığımız sağlam temeller bize yarınlarımız için de büyük ilham veriyor.

Sektördeki global ve yerel gelişmeleri yakından takip ederek, teknolojimizi ve pazarlama stratejilerimizi sürekli güncelliyoruz. Bu da bize hızlı ve etkili büyüme konusunda çok büyük katkı sağlıyor. Kısa bir zamanda 500.000 üye sayısına ulaşmış olmak yoğun ve titiz bir ekip çalışmasının neticesidir.

Global faaliyetlerimize de hız kesmeden devam ediyoruz. Burada amaç dünya çapında birçok insana ulaşmak ve Türk inşaat sektörünün ismini yurt dışında duyurmak. Rusça konuşulan ülkeler ve Türki Cumhuriyetlerde devam ettirdiğimiz faaliyetlerimizi ileriki dönemde Afrika ve Güney Asya pazarına da taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Güncel İçerikler