Kolektif House, yazılım ve dijital dönüşüm şirketi Thinkerfox ve UX tasarım stüdyosu Spectailor’u satın aldı

Paylaşımlı ortak çalışma alanı çözümlerm sunan Kolektif House, yazılım ve dijital dönüşüm şirketi Thinkerfox ve UX tasarım stüdyosu Spectailor’u satın alarak, sunduğu hizmetleri A’dan Z’ye dijitalleştiriyor.

Paylaşımlı ortak çalışma alanı Kolektif House, kısa süre önce yazılım ve dijital dönüşüm şirketi Thinkerfox ve UX tasarım stüdyosu Spectailor’u bünyesine katarak, artık yazılım üretiyor ve data odaklı çözümler sunuyor. Kolektif House bu satın almalarla kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefliyor.

“İşin geleceğini tasarlayan teknolojiler üretiyoruz.”

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Kolektif House Kurucu Ortağı ve CEO’su Ahmet Onur, bu yeni yatırımla birlikte Kolektif House’un sadece ofis çözüm ortağı olmaktan çıkıp, çalışmanın her alanında var olma hedefi doğrultusunda teknoloji üreten bir şirket olarak konumlanacağını vurguladı. Alanında uzman yazılım, data ve deneyim tasarımı uzmanlarını da ekibe eklediklerini belirten Ahmet Onur, kullanıcıları merkeze alarak dijital servis ağını genişleteceklerini, bu kapsamda iş kuran ve işini büyütmek isteyenlerin önünü açacak teknolojiler geliştireceklerini söyledi.

Ofis deneyimini uçtan uca dijitalleştirmek ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için ilk adım olarak operasyon sistemlerini üye platformlarını yeniden yazdıklarını ifade eden Ahmet Onur, şöyle konuştu: “Bunun yanı sıra web sitemizi güncelledik ve otonom, baştan sona dijital bir deneyim sunan e-ticaret altyapısı oluşturduk. Esnek çalışma çözümlerimiz artık herhangi bir e-ticaret platformunda olduğu gibi online olarak satın alınabilecek. Buna ek olarak online satın alım yapan kullanıcılar üyeliklerini de online olarak yönetebilecek ve ek günlük girişler ya da toplantı odası kullanımı satın alabilecek. Kısa bir süre sonra kullanıcılarımıza teknoloji altyapısıyla dünyada örneği olmayan bir ofis deneyimi de sunmaya başlayacağız. “Kullandığın kadar öde” sistemi üzerine inşa ettiğimiz yeni modelde kullanıcılar ihtiyacı olan her şeyi mobil telefonlarındaki uygulama sayesinde yönetebilecek. Kısacası, merkeze teknolojiyi aldığımız inovatif çözümlerimizle iş hayatının geleceğini tasarlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Öte yandan araştırma şirketi CBRE’nin kısa süre önce açıkladığı “Türkiye’de Hazır Ofis Sektörü” raporuna göre Kolektif House’un kiralanabilir alan büyüklüğü açısından sektör lideri olduğuna vurgu yapan Ahmet Onur, “Bugün geldiğimiz noktada Türkiye’deki hazır ofislerin yüzde 17’sine, İstanbul’daki hazır ofislerin ise yüzde 20’sine sahibiz. Kısa süre içinde Pazar payımızı yüzde 30’a taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Güncel İçerikler