Şirketlerin freelancerlar ile çalışmasını kolaylaştıran jobtogo, 400 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı

jobtogo, aralarında Angel Effect, Hüseyin Karslıoğlu, Ülkü Şengül, Uğur Mumay, Multikan A.Ş. ve ARYA Yatırım Platformu’ndan İstem Özden Alpar’ın bulunduğu melek yatırımcılardan 400 bin dolar değerleme üzerinden tohum yatırımı aldı.

Şirketlerin freelancerlar ile çalışmasını kolaylaştıran jobtogo, birinci yılını geride bırakırken, tohum yatırım turunu da tamamladı.

Yeni nesil çalışma yöntemleriyle şirketlerin freelancerlar ile çalışmasını kolaylaştıran jobtogo, içlerinde Angel Effect, Hüseyin Karslıoğlu, Ülkü Şengül, Uğur Mumay, Multikan ve ARYA Yatırım Platformu’ndan İstem Özden Alpar’ın da bulunduğu melek yatırımcılardan 400 bin dolar değerleme üzerinden aldığı yatırımla tohum yatırım turunu tamamladı.

Şubat ayında birinci yılını dolduran ve şirketlerin daha hafif yapılara sahip olması, yetenek kıtlığı çekmeden her yeteneğe kolayca erişebilmeleri; freelancerların da istedikleri yerden istedikleri şekilde kendi yetkinlikleriyle dünyanın dört bir yanındaki şirketlere değer katabilmeleri için geliştirilen jobtogo, aldığı yatırım ile pazardaki hacmini büyütüp globalleşmeye hazırlanıyor. Şirketlerin binlerce kişilik yetenek havuzlarında kaybolmalarının önüne geçerek yeni bir deneyim sunan jobtogo, freelancerlar için geliştirdikleri çözümler sayesinde her iki tarafa da güven içerisinde çalışabilme olanağı sağlıyor.

“Freelance çalışma gelecekte daha çok tercih edilecek”

Dünyada çalışma şekilleri değişirken şirket organizasyonlarının daha çevik hale geldiğini ve jobtogo’nun değişen dünyada bugünün ihtiyacına iyi cevap verdiğini ifade eden Angel Effect Yönetim Kurulu Üyesi Cem Önce, jobtogo yatırım sürecini şu şekilde özetledi: “Freelance çalışma, önümüzdeki dönemlerde insanların daha çok tercih edeceği bir yöntem olacak. Artık büyük plazalarda çalışmak zorunda değiliz, çalışma şekilleri değişiyor. Artık dünyanın herhangi bir yerinde oturup bir şirketin sorununu başka bir ülkede çözme şansımız olacak. Ayrıca bir yatırımcı olarak arz ve talebi birleştirerek iki tarafın da sorunlarını çözen iş modelinin çok verimli bir model olduğuna inanıyorum ve başka ülkelerde de kolaylıkla uygulanabileceğini düşünüyorum. Freelancerlar ve işletmeler jobtogo üzerinden çok kolay ve hızlı bir şekilde profillerini oluşturup aradıkları yeteneklere hemen bir tıkla ulaşabilecekler. Hem doğru bir iş modeli olması hem de fikirlerinin peşinden koşan zeki ve kararlı iki kadının girişimlerine olan inancı ve motivasyonu yatırım kararımızı hızlandırdı. Ayrıca coşkuları ve hırsları inanılmazdı.”

Güncel İçerikler