Ekipler için profesyonel video çözümleri sağlayan cofenster, 8 milyon euro yatırım aldı

Büyük ve orta ölçekli şirketlerin ekipleriyle iletişim kurmaları için video çözümleri sağlayan cofenster, 8 milyon euro yatırım aldığını açıkladı.

Şirketlerin ekipleriyle kolay iletişim kurmaları için çözümler sağlayan cofenster, A Serisi finansman turunda 8 milyon euro yatırım aldığını duyurdu. Signals Venture Capital tarafından yönetilen tur, mevcut yatırımcı Capnamic‘in yanı sıra, çok sayıda melek yatırımcı tarafından katılım gördü.

2020 yılında Tom Vollmer, Oliver Wegner ve Finn Frotscher tarafından kurulan cofenster, büyük ve orta ölçekli şirketlerin ekipleriyle iletişim kurmaları için yeni araçlar sunuyor. COVID-19 pandemisi sebebiyle uzaktan ve hibrit çalışma modelleri önce bir zorunluluk haline gelmişti. Bugünlerde ise birçok şirket daha avantajlı olduklarını düşünerek bu çalışma modellerini sürdürmeye devam ediyor.

An abstract representation of a function of cofenster

cofenster, videoların pazarlamada vazgeçilmez bir araç olurken, birçok şirketin iletişim için bu formatı kullanma konusunda hala endişeleri olduğuna dikkat çekiyor. Video yönetimindeki tüm önemli görevleri basitleştirip otomatikleştirdiğini söyleyen şirket, cofenster ile 16 yaşındaki bir stajyerden, 65 yaşındaki bir CEO’ya kadar herkesin profesyonel bir video oluşturabileceğinin altını çiziyor. cofenster, video araçlarını “kurumsal iletişimin merkezi” haline getirmeyi misyonu olarak benimsemiştir ve bütünsel bir video çözümü sunar. Böylece, profesyonel videoların oluşturulması ve yayınlanması kolay bir şekilde gerçekleştirilir.

Ekipler arasında yenilikçi ve kolay iletişim kurmak her zaman mümkün olmuyor. cofenster, videoların planlanması, oluşturulması ve paylaşılması sayesinde çalışanlar arasındaki bağın kuvvetlendiğini söylüyor. Böylece, ekip çalışması ve kurum kültürü pekişmiş olur.

Video çözümlerini kurumsal iletişimin merkezi aracı haline getirmede kararlı olduklarını söyleyen cofenster CEO’su ve Kurucu Ortağı Tom Vollmer yaptığı açıklamada, “Bu yatırımı, Avrupa’daki lider video çözümü olarak lider rolümüzü daha da genişletmek için kullanacağız” sözlerine yer verdi.

Güncel İçerikler