StartersHub, yeni turda Tridi ve Biftek’e toplamda 162 bin 500 dolar yatırım yaptı

Bir süredir sessizliğini koruyan yatırım şirketi StartersHub, kaynağından edindiğimiz bilgilere göre iki girişime yatırım yaptı.

StartersHubdoğrudan edindiğimiz bilgilere göre iki yerli girişim; Tridi‘ye 100 bin dolar, Biftek‘e 62 bin 500 dolar yatırım yaptığını açıkladı.

Tridi; geliştirdiği yapay zeka destekli dijital platform ile 3D Baskı, CNC İşleme, Silikon Kalıplama, Enjeksiyon Kalıplama, Sac Metal Şekillendirme gibi birçok farklı alanda üretim tedarik hizmeti veriyor.

Tridi, geçtiğimiz Ağustos ayında TechOne VC liderliğindeki turda 336 bin dolar yatırım almıştı. Yeni yatırım, bu turdan farklı olarak kapandı.

Biftek ise; düşük maliyetli temiz et üretimini sağlayan yerli teknoloji şirketidir. Son yıllarda iklim değişikliği, nüfus artışı, su ve toprak kaynaklarındaki kısıtlar, gıda arz güvenliği, artan protein ihtiyacı gibi birçok farklı probleme önemli bir çözüm sunmayı vadediyor.

Biftek ise geçtiğimiz Eylül ayında, tohum turda 12.5 milyon dolar değerleme üzerinden Big Idea Ventures, Kanada’dan Cult Food Sciences, Türkiye’den Sankonline ve TR Angels‘tan yatırım almıştı.

Güncel İçerikler