Yemeksepeti, teslimatlarda elektrikli motosikletleri kullanmaya başladı

Yemeksepeti, sürdürülebilir dünyaya destek olmak amacıyla elektrikli motosikletler ile teslimata başlıyor. Bu adımıyla yeşil lojistiği iş yapışının bir parçası haline getirmeyi hedefleyen Yemeksepeti karbon ayak izini azaltmayı hedefliyor. İlk etapta İstanbul’da elektrikli motosikletlerle teslimata başlayan Yemeksepeti, kısa sürede Türkiye’nin dört bir yanında bu hizmetini yaymayı hedefliyor.t

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret sitelerinden Yemeksepeti, teslimatlarının bir kısmını doğa dostu elektrikli motor saha ekibi ile yapmaya başladı.

Küresel ısınma, iklim değişikliği, atmosfere salınan sera gazlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve karbon ayak izini azaltmak amacıyla Yemeksepeti, ilk etapta İstanbul’da 50 elektrikli motosikletle teslimata başladı.

Yemeksepeti tarafından teslimatlarda kullanılan elektrikli motosikletler, doğaya önemli faydalar sağlamasının yanında yüksek enerji verimliliği, yakıt tasarrufu ve gürültüsüz çalışma özellikleriyle de öne çıkıyor.

Sahada gün boyu çalışan ve teslimatları hızlı ve güvenli bir şekilde Yemeksepeti kullanıcılarına ulaştıran elektrikli motosikletler, selelerinin altında yer alan yedek aküleriyle birlikte günde yaklaşık 120-130 km gibi bir mesafeyi rahatlıkla katedebiliyorlar.

Yemeksepeti’nin teslimatları elektrikli motorlarla ulaştırmaya başlamasıyla kullanıcılar da verdikleri her siparişle daha sürdürülebilir bir dünyaya katkıda bulunmuş oluyor. Daha yeşil bir doğa, daha temiz bir hava ve daha huzurlu bir dünya için Yemeksepeti, odağına teknolojiyi koyarak yeni projeler üretmeye devam edecek.

Güncel İçerikler