Kurumsal otomasyonda lider isimlerden olan SnapLogic, 1 milyar dolar değerleme ile 165 milyon dolar yatırım aldı

2,7 trilyon müşteri belgesi işleyen kurumsal otomasyon şirketi SnapLogic, 1 milyar dolar değerleme ile 165 milyon dolar yatırım aldığını açıkladı.

Kurumsal otomasyonda lider isimlerden biri olan San Mateo merkezli SnapLogic, 1 milyar dolar değerleme ile 165 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu. Finansman turu Sixth Street Growth tarafından yönetildi ve Arrowroot Capital, Golub Capital, Andreessen Horowitz, Vitruvian, Capital One, Ignition Partners ve Microsoft dahil olmak üzere birçok isim tarafından desteklendi.

Bugüne kadar toplamda 373 milyon dolar yatırım alan şirket, yeni sermayeyi yapay zeka destekli veri ve uygulama entegrasyonunda liderliğini hızlandırmak için kullanmayı planlıyor.

SnapLogic, halihazırda büyük ölçüde veri hizmetlerine güvenen daha büyük işletmelere ve teknoloji devlerine hitap ediyor. Şirketin müşteri tabanına ve büyüklüğüne baktığımızda, bugünkü finansmanın değeri hiç de şaşırtıcı değil. Adobe, Aramark, Drax, Emirates, Qualtrics, Magellan Health, Schneider Electric, Siemens, Workday ve daha fazlasını içeren önde gelen kuruluşlar, SnapLogic’in çözümlerini kullanıyor.

SnapLogic, uygulamaları ve verileri tek bir yerden entegre etme ve yönetme teknolojisinin yanı sıra bu varlıklara uygulanabilecek bir dizi otomasyon özelliği de sağlıyor. Yenilik ve büyümesini hızlandırmak isteyen kuruluşlar, operasyonel maliyetleri azaltmak, üretkenliği ve değer elde etme süresini artırmak ve başarılı kurumsal otomasyonu garanti etmek için SnapLogic’in hizmetlerinden yararlanıyor.

SnapLogic platformu şu anda 2,7 trilyon müşteri belgesi işliyor. Otomatikleştirilmiş kuruluşlar için ideal bir platform sunan girişim, şu anda müşteri başına ayda ortalama 3,1 milyon işlem hattı çalıştırıyor.

SnapLogic CEO’su Gaurav Dhillon yaptığı açıklamada, “Kurumsal otomasyon pazarı patlama yaşıyor ve en son finansmanımız, bu alandaki artan ivmemizin ve ürün liderliğimizin daha fazla doğrulanmasıdır” sözlerine yer verdi.

Güncel İçerikler