Emre Baran ve Charith E. tarafından kurulan siber güvenlik girişimi Cerbos, 3.5 milyon dolar tohum yatırım aldı

Emre Baran ve Charith E. tarafından kurulan siber güvenlik girişimi Cerbos, Londra merkezli Crane liderliğindeki tohum turda 3,5 milyon dolar yatırım aldı.

Bu yatırım turuna; Earlybird Digital East Partner, Crane Venture Partners, Seedcamp, 8-Bit Capital, Connect Ventures, OSS Capital, L.P., Acequia Capital, Hello World, Tiny ve bir çok melek yatırımcı katıldı.

Cerbos; kullanıcı izinleri sorununa, diller ve çerçeveler arasında çalışan ve daha da önemlisi, şirketlere kullanıcı verilerini nasıl ele aldığı konusunda tam görünürlük sağlayan, kendi kendine barındırılan, açık kaynaklı bir yaklaşım uyguluyor.

Cerbos bu yatırımı ekibini büyütmede ve açık kaynak platformunun üzerinde ticari bir ürün geliştirmede kullanacak.

Kuruculardan Baran, daha geçen ay Coveo tarafından satın alınan Qubit adlı bir e-ticaret kişiselleştirme teknolojisi şirketi kurmuş bir girişimci ve aynı zamanda da eski bir Google çalışanıdır. Cerbos’u daha önce Ocado, Qubit ve Elastic gibi çeşitli teknoloji şirketlerinde çalışan yazılım mühendisi Charith Ellawala ile birlikte Mart ayında piyasaya sürdü. İkilinin şu anda Cerbos ile çözmeye çalıştıkları sorunla karşılaştığı yer Qubit’ti.

Yeni bilgiler edindikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler