Saha çalışanları ve yöneticilerinin yükünü hafifleten simPRO, 350 milyon dolar yatırım aldı

2002 yılında kurulan Avustralya Brisbane merkezli simPRO, 350 milyon doların üzerinde yatırım aldığını ve ClockShark ile AroFlo'yu satın aldığını duyurdu.

Saha servis yönetimi yazılımında dünya lideri simPRO, K1 Investment Management liderliğinde ve mevcut yatırımcı Level Equity‘nin katılımıyla 350 milyon doların üzerinde bir yatırım aldığını duyurdu. Şirket, yaptığı açıklamada, ABD merkezli bir zaman çizelgesi ve programlama platformu olan ClockShark ile Avustralya merkezli bir iş yönetimi yazılımı sağlayıcısı olan AroFlo‘yu satın aldığını açıkladı.

Avustralya Brisbane merkezli simPRO, 2002 yılında Curtis Thomson, Stephen Bradshaw ve Vaughan McKillop tarafından kuruldu ve saha çalışanları ve yöneticilerinin yükünü hafifleten bir yazılım çözümü sunduğunu iddia ediyor. Şirket, saha hizmeti işletme sahiplerinin kağıt tabanlı iş akışlarına olan bağımlılıklarını azaltarak gelirlerini artırmalarına yardımcı oluyor. Buna ek olarak şirket, ürün inovasyonuna kendini adayarak dünyanın dört bir yanındaki müşterilerinin bulut tabanlı, uçtan uca yazılımlarla işletmelerini geliştirmelerini sağlıyor.

Sahada gerçekleştirilen işlerin yönetimini ifade eden saha servis yönetimi birçok sektör gibi pandeminin getirdiği zorluklarla karşı karşıya. Uzaktan çalışma düzenlemeleriyle birlikte müşteri hizmetleri sorgularının sayısı artarken, çalışan mevcudiyeti azaldı ve böylece mevcut personelin üzerindeki yük arttı. simPRO platformu, raporlama, faturalandırma ve önleyici bakım planlamaya ek olarak teklif verme, iş maliyeti hesaplama, zamanlama ve faturalama araçları sağlıyor.

Son satın alım işlemlerini gerçekleştirmek için yeni sermayeden yararlanan simPRO, ürün yatırımını hızlandırmak ve işletme genelinde küresel operasyonlarını genişletmeyi hedefliyor. simPRO CEO’su Sean Diljore, ClockShark ve AroFlo’nun kendi alanlarında lider olduklarını ve müşterilerin gelirlerini artırmalarına yardımcı olacaklarına inandığını belirtti. Diljore ayrıca, üç şirketin saha hizmeti ve inşaat sektörleri için birlikte çözümler oluşturmayı dört gözle beklediklerini söyledi.

Güncel İçerikler