Kurumsal hizmet platformu olarak hizmet veren Sleek, 14 milyon dolar yatırım aldı

Girişimcilere ürün, işe alma ve genişlemeleri konusunda yardımcı olan Sleek, A Serisi finansman turunda 14 milyon dolar yatırım aldı

Küçük ölçekli işletmeler ve girişimcilerin her konuda ihtiyaç duyduğu bir işletim sistemi sunan Sleek, Jungle Ventures ve White Star Capital tarafından yönetilen A Serisi finansman turunda 14 milyon dolar yatırım aldığını duyurdu.

Julien Labruyere ve Adrien Barthel tarafından 2017 yılında Singapur’da kurulan Sleek, başlangıcından bu yana girişimcilerin ve yatırımcıların hayatlarını kolaylaştırdığını belirtiyor. Defter tutma, şirket sekreteri, bordro, vergi danışmanlığı ve çalışma vizesi hizmeti dahil olmak üzere her işletme sahibinin ihtiyaç duyduğu bir işletim sistemi sunan Sleek, ofis operasyonlarında daha az vakit harcamak isteyen 5000’den fazla şirketle çalışıyor.

Yeni sermayeyi ürün ve teknolojisini geliştirmek, mevcut pazarlardaki konumunu güçlendirmek ve ekibini genişletmek için kullanmayı planladığını açıklayan girişim, gelecek planlarına dair bazı detayların altını çizdi. Girişimci ve küçük işletme sahipleri artık Sleek aracılığıyla mevduat hesabı açabilecek ve böylece uzun süreli evrak gerekliliklerinden kurtulabilecekler. Her şirketin hesap ayrıntıları, Sleek’in defter tutma ve muhasebe hizmetleri aracılığıyla toplanan diğer şirket finansal bilgilerinin yanı sıra Sleek panosundan kolayca yönetilebilecek.

Pandemi döneminde müşteri portföyünü ikiye katladığını belirten girişim, 2020’de 1,4 milyondan fazla defter tutma işlemi gerçekleştirdi ve yaklaşık 700 milyon dolar gelir bildirdi.

Sleek bir blog yazısında yaptığı açıklamada 2005 yılında kurulan ve toplamda 450.000 şirketi bünyesine katan ve İngiltere merkezli KOBİ’ler için bir işletim sistemi olan Birleşik Krallık merkezli Ltd Companies‘i satın aldığını duyurdu. Singapur merkezli şirket, kuruluşundan bu yana Hong Kong, Avustralya, Birleşik Krallık ve Filipinler’e genişleyerek buralarda yeni ofisler açtı.

Güncel İçerikler