Zararlı yazılım analiz çözümleri geliştiren Malwation, 7 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

Zararlı yazılım analizi ve geliştirilmesi alanında yeni nesil teknolojiler geliştirme hedefiyle 2018 yılında Gais Security çatısı altında kurulan ve Temmuz 2020’de yeni adı Malwation, ilk turda Sertaç Özinal ve Alesta Yatırım‘dan 7 milyon TL değerleme ile tohum yatırım aldı.

Osman DoğanveKağan Işıldak tarafından kurulan Malwation‘ın ana odağı, şirketlerin zararlı yazılımlardan ötürü uğrayabileceği mağduriyetlere karşın AR-GE süreçlerini yürütmek. Bu kapsamda girişim, Malwation AIMA ve Malwation MSP olmak üzere 2 adet ürün geliştirdi.

Malwation AIMA, kullanıcılarına yeni nesil analiz teknolojileri ile otomatize ve interaktif şekilde, gelişmiş zararlı yazılımlara karşı detaylı raporlar sunarak onların bu süreçte en doğru aksiyonları almalarına ve tehditleri detaylı olarak anlamalarına yardımcı olmak.

Malwation MSP’yle ise, kurumların siber güvenlik mimarilerinde büyük yatırım yaptıkları uç nokta güvenlik ürünlerinin (Antivirus, EDR) en sıkı koşullarda test edilebilmesi için dinamik olarak zararlı yazılım üretebilecekleri bir platform sunuyor. Bu sayede en doğru ürünü seçebilmelerini ve olası saldırı durumlarına karşı donanımlı olabilmelerini sağlıyor.

Kurucular: “Almış olduğumuz bu yatırım ile beraber pazar faaliyetlerimizi arttırmayı ve başından beri hedefimiz olan, global bir ürün olmak için gerekli çalışmaları yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

Güncel İçerikler