Ekibinizi ve tüm şirket verilerinizi tek yerden yönetmenizi sağlayan Workiom, StartersHub’dan 395 bin TL yatırım aldı

İşinizi ve verilerinizi yönetmek için çeşitli uygulamaları kod yazmadan kolayca oluşturabileceğiniz bir yapı sunan Workiom, HUB Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş. (StartersHub)‘den 395 bin TL yatırım aldı.

Workiom, ekiplere neler sunuyor?

  • Müşteri İlişkileri ve Satış Yönetimi,
  • Görev/Proje Yönetimi,
  • İş akışlarına uygun, sıfırdan yeni bir uygulama tasarlayıp oluşturmak,
  • Kampanya yönetimi, PR&Medya ilişkileri, içerik takvimi, sosyal medya paylaşım takvimi gibi pazarlamaya yönelik şablonlar ile,
  • Ürün Yönetimi, Agile, Scrum gibi metodolojilerin uygulama ve takibi,
  • OKR, hedef koyma ve metrik takibi sunuyor.

HUB GSYO’dan Workiom yatırımının KAP Açıklaması:

“Faaliyet konusu; her türlü bilgisayar yazılımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini yapmak, her türlü yazılımı yapmak, yaptırmak, program dizayn etmek, program geliştirmek, konu ile ilgili ihalelere katılmak, kiralamak, almak ve satmak, her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak, yazılım hizmetleri sunmak, dikey çözümler esas alınarak SAAS ürün elde etmek olan, İstanbul Ticaret Sicili’nde, Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün kabul etmesi halinde Workiom Teknoloji A.Ş. (“Workiom”) unvanı veya başka bir unvan ile kurulacak olan anonim şirketin toplam 50.000 TL nominal değerde olan esas sermayesinin % 5’ine sahip olacak şekilde kuruluş ile iştirak edilmesine karar verilmiş, bu amaçla Hisse Edinim, İştirak ve Hissedarlar Sözleşmesi, Esas Sözleşme ve diğer ilgili kuruluş ve yatırım dokümanları imzalanarak, 19.10.2020 tarihinde bugün 2.500 TL nominal değerde 2.500 adet B grubu pay için beheri 158,08 TL fiyattan toplam 395.200 TL ödenmiştir.

Workiom kuruluş ve sicil tescil işlemlerinin tamamlanması ile faaliyetine başlayacak olup, Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından Workiom Teknoloji A.Ş. dışında bir unvanın tasdik edilmesi durumunda söz konusu unvan kamuoyu ve pay sahipleri ile paylaşılacaktır.

Pay sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Workiom, ayrıca QNBEYOND’un ikinci döneminden mezun olan girişimler arasında da yerini aldı. Girişimin yeni gelişmeleri oldukça sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler